|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 13 august 2017

Nu, Dragnea nu este în vacanta, este într-o operaţiune de ştergere a urmelor şi de mutare a banilor de ici-colo ,în speranţa că li se va pierde urma de miros care duce la el.

Christoph Daum a zis că românii sunt nerăbdători "vor să aibă totul ieri, nici măcar azi. Azi e târziu" . Niciodată ar fi mai bine ? Şi noi care credeam că românii sunt ăia cu "să moară capra vecinului "

Ca răspuns la sancţiuni Vladimir Putin a redus personalul misiunilor diplomatice americane din Rusia cu 755 de angajaţi, pentru a-l egala pe cel al reprezentanţelor ruse din Statele Unite .Trump i-a mulţumit lui Putin că l-a ajutat să reducă cheltuielile. Trump ar fi trebuit sa-şi pună oamenii lui în acele posturi … acum nu o să şi-i mai puna ! Şi chiar dacă şi i-ar fi pus ,americanii au dovedit că nu înţeleg nimic în Rusia şi nu numai, nici în zona arabă nici în America de Sud şi lista poate continua unchiule Sam. Se pare că americanii ăia pe care i-a tot aşteptat bunicul nu mai sunt ce au fost.

Bugetarii au intrat în minivacanţa de Sântămăria Mare. Ziua liberă din 14 august va fi recuperată în data de 19 august 2017 sau prin prelungirea timpului de lucru de la 2 ore la 3 ore pe zi timp de două zile .

Sunt necesare noi impozite şi taxe pentru a respecta promisiunile electorale de măriri salariale si de pensii. Chiar dacă guvernul le va inventa , pentru că banii care vin uşor se duc uşor, banii se vor duce pe mărfuri de import în timp ce economia româneasca ,cocoşată de taxe şi impozite şi de bugetari şi multi şi cu salarii mari şi de pensionari cu pensii nesimţite , va intra în colaps.

Trump a declarat că nu a analizat posibilitatea de a-l demite pe procurorul special Robert Mueller, cel care investighează amestecul ruşilor în campania prezidenţială americană din 2016. Sigur că nu , lucrurile sunt hotărâte de mult. Russiagate ar putea duce la destituirea lui Donald Trump .

Dacă aveaţi de gând să vă cumpăraţi o maşina diesel rulata mai aşteptaţi puţin. Germanii deruleaza programe de TRADE-IN ( frate cu BUY-BACK) prin care se vor retrage poluantele Euro 1 - Euro 4. Guvernul Tudose lucrează la o lege prin care cumpărătorii români de rable poluante vor fi obligaţi să planteze doar trei copaci şi doua panseluţe pentru fiecare rablă cumpărată.

Azi 13 august, în Piaţa Victoriei va avea loc un protest împotriva vaccinării. Cu bannere, steaguri, cruci, icoane. Ar trebui să aducă şi nişte moaşte izvorâtoare de vaccin .

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro îşi doreşte o relaţie solidă cu SUA, aşa cum are cu Rusia . Domnu' Maduro cu Coreea de Nord cum staţi ?

Colegiul Medicilor din România (CMR) ne recomandă să nu mai apelăm la doctorul Google în loc să mergem la medic. Măcar la Google nu trebuie să mergi cu plicul deşi cu excepţia plicului mecanismul este acelaşi : medicul ia comision din valoarea medicamentelor prescrise (sau merge în excursii exotice plătite de firmele farmaceutice) în timp ce Google ia procent din medicamentele cumpărate dând click pe reclamele afişate. Şi ce bine ştie Dr. Google ce reclamă să-ţi … prescrie că doar singur dai căutari cu ce te doare.

De Sântămăria Mare, ziua în care se împlinesc dorinţe , aveti grija ce va doriţi că s-ar putea să se împlinească ! Cel mai bine ar fi să vă abţineţi de la dorinţe în domeniul politicii …

Uniunea Salvaţi România a depus plângere penală la DNA împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, pentru abuz în serviciu, fals şi uz de fals. Nu era nevoie.

Bucureştenilor care îşi freacă mâinile mulţumiţi că datoria RADET catre ELCEN ,adică datoria lor ,va fi ştearsă prin vânzarea ELCEN către RADET le spunem că dupa ce vor ajunge consumatori captivi ai multinaţionalei (citiţi în editiile precedente Tunul lui FIREA ) vor regreta amarnic. Ca să fie clar vorbim de cei legaţi la CET Grozăveşti,CET Progresul ,CET VEST şi CET SUD. Să fie vreo legătură cu întâlnirea dintre Macron şi Klaus Iohannis ?. Daca nu se va vinde prin licitaţie în mod transparent noi o să credem că tunul are mari ramificaţii.

Banca americana de investiţii Morgan Stanley prognozează că euro va continua să crească, putând ajunge la 1,25 dolari şi la egalitate cu lira sterlina.

Tudose s-a răstit la 47% din ţară ca restul de 53% care aparţine companiilor multinaţionale oricum nu-l ascultă şi folosesc orice portiţa legală de evitare a taxelor. Dar dă bine la televizor ! Don Tudose şi-a luat suliţa şi se luptă cu băncile şi cu capitalul străin . A mai încercat aşa ceva Ungaria dar efectul a fost catastrofal şi a ajuns să cerşească la marele frate de la răsărit oferindu-i , ca plata , lui Putin un cap de pod în Europa.

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |