|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 20 august 2017Trebuie să constatăm că deşi atentatul terorist de la Barcelona este pe aceeaşi linie cu cele de la Nisa şi Londra diferenţa este că Spania nu este implicată în operaţiuni militare contra ISIS, de aceea mesajul s-a schimbat : " în timp ce noi arabii suntem macelariţi voi vă distraţi pe Las Ramblas, infidelilor , chiar dacă nu luptaţi contra noastra şi voi meritaţi să muriţi "! .Şocant ? , nu !. Amintiţi-vă de Spania maură şi o să întelegeţi că mesajul este mai complex , Andaluzia a mai fost a maurilor dar nu acolo s-a dat atacul pentru că efectul este mai mare acolo unde milioane de turişti se vor gândi : şi eu am fost acolo, daca … !

Mircea Lucescu s-a întâlnit cu preşedintele Erdogan . Acesta l-a întrebat pe ghiaur ce şanse are Turcia în fotbal şi l-a anunţat că se va înfiinta campionatul moscheilor cu trofeul minaretul de aur care va fi câstigat de cei mai buni fotbalişti islamici.

Băsescu : " Aşa, câineşte, mă uit la PNL ca la o soluţie; condiţia va fi să fiu eu premier "

Tudose face lista : Tarom - pierdere, CFR Marfă - pierdere, CFR Călători - pierdere. Domnu' Tudose este mai simplu să faceţi lista cu cei care fac profit , este mai scurtă , mult mai scurtă !

Ghinea zice că nu candidează la preşedinţia USR pentru că nu i s-a cicatrizat rana de cuţit din spate. Apelăm la asociaţiile non-profit să-i doneze nişte medicamente cicatrizante.

Anunţam ministerul de interne că degeaba păzeşte granita de la vest şi nord-vest, ruta de migraţie s-a schimbat ! Oricum ministerul de interne este complet defazat , a redus nivelul de alertă la graniţe de la 2 la 1 în timp ce noua rută de migraţie intră în România prin Bulgaria şi prin Marea Neagră

Politicienii ,aflaţi în vacanţă , dau mesaje de "solidaritate" care nu folosesc la nimic comentează Ponta ,pe tema atentatului de la Barcelona .V-aţi prins, este vorba de Dragnea .

Doar 6% dintre falimente sunt frauduloase , restul se datorează guvernanţilor. Exagerăm, o parte se datorează şi patronilor care nu au reuşit sa facă afaceri cu statul. Concurenţa pe piaţa şpăgilor este acerbă şi trebuie să ai dosar  beton  la SRI şi să fii membru în partidul care este la putere sau să joci la două capete …!

Sfântul Sinod se plânge de o campanie agresivă a presei împotriva slujitorilor Bisericii, adesea în complicitate cu unii clerici răzvrătiţi. Biserica trebuie să se teamă numai de schisma care va împărţi biserica ortodoxă în doua ,dintre care una iubitoare de perversiuni sexuale.

Iohannis a învăţat arta politicii dâmboviţene. Dar va activa mai mult pe extern deocamdată …

IKEA este contrariată, potrivit unui studiu realizat sufrageria este şi cameră de dormit pentru opt din zece romăni .

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi : " Dacă prostia ar durea, administraţia Firea ar fi în dureri perpetue"

Vicepremierul Ungariei: "Cererea de recunoaştere a secuilor ca grup etnic independent e periculoasă" Periculoasă pentru că slăbeşte forţa maghiarimii din Transilvania ? Pentru cei care nu ştiu le spunem noi că secuii au fost consideraţi cetăţeni de rang inferior ai Ungariei pe când era înglobata în imperiu împreuna cu Transilvania (dar un pic mai sus decât românii ) iar acum secuii îşi amintesc acest detaliu istoric şi s-ar putea să aleagă independenţa. Asta nu înseamna că o să le-o şi dea cineva !

Guvernul român poate să doarmă în continuare ,Comisia Europeană lucrează în locul lui şi analizeaza , în cadrul unei consultări online, modul în care lanţul de aprovizionare cu alimente din UE poate deveni mai echitabil existând indicii că valoarea adaugată nu este distribuită în mod adecvat la toate nivelurile lanţului de aprovizionare cu alimente. Părerea noastră este că peştele cel mare niciodata nu-i face aprovizionare peştelui cel mic pentru că este programat genetic să-l mănânce.

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |