|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 27 august 2017

Uite Brexitu’ nu e Brexitu’ . Mai mult de un sfert dintre britanicii care au votat pentru ieşirea din UE , ar vota pentru a rămâne în UE daca referendumul ar fi reluat. Motivul : au fost dezinformaţi de promisiunile făcute în campania dinaintea referendumului.

DNA zice că Dumitru Dragomir a pretins 3,5 milioane de euro (din care a primit 3,1 milioane de euro), de la Ioan Bendei ,fostul director al RCS&RDS SA, " în scopul atât de a îndeplini, cât şi de a nu îndeplini acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu, precum şi de a îndeplini acte contrare acestora" Nea Mitica este acuzat de luare de mită şi complicitate la spălare de bani iar celălalt de dare de mită şi complicitate la spălare de bani.

Ministerul polonez al Apărării lansează un nou program prin care le oferă o formare militară studenţilor, pe bază de voluntariat, relatează Associated Press.

În România unul din 4 tineri nici nu munceşte nici nu studiază , sunt cam 440 de mii şi EUROSTAT le zice generaţia NEET, adică: "not in education, employment or training "

Primăria Cluj-Napoca a implementat banda dedicată pentru transportul în comun pe axa Est-Vest. Primăria doamnei Firea nu ştie ce e aia …

Un studiu realizat de compania de navigaţie GPS, TomTom arată că Bucureştiul este oraşul cu traficul rutier cel mai aglomerat din Europa.

Liviu Dragnea,zice că producţia istorică de grău din acest an, cea mai mare din ultimii 23 de ani, se datorează conducerii înţelepte a PSD. Domnu' Dragnea , se supară Doamne-Doamne ! Apropo şi ruşii au producţie record la cereale anul acesta , tot datorită conducerii înţelepte.

Iohannis ( despre proiectul de modificare şi completare a legilor justiţiei) : "Propunerile ministrului Toader reprezintă un atac asupra statului de drept, independenţei Justiţiei, precum şi împotriva luptei anticorupţie .Rapoartele MCV, recomandările atât ale Comisiei de la Veneţia, cât şi ale Consiliului consultativ al judecătorilor europeni îl indică pe ministrul Justiţiei drept elementul prin care se realizează influenţa politicului".

Preşedintele francez Emmanuel Macron : Europa "va exploda" din cauza dumpingului social si fiscal, sistemul actual este dăunator pentru România care dezvolta un dumping social şi fiscal, continuă să scadă taxele pentru companii, să menţina costurile foarte scăzute pentru a atrage companii. Coanei Europa i-au explodat politicile în faţa , se aştepta ca numai ea să racoleze creiere şi mana de lucru calificată din fostele ţări comuniste pe care să-i plătească mult mai puţin ca pe băstinaşi. Macron se plânge că nu va avea loc un Frexit ci o distrugere a Uniunii Europene ,deci nu o să mai aibă din ce sa iasă … Lasă Monşer că piaţa libera va găsi o soluţie !. Sau acum nu mai e bună piaţa liberă ?

Problema lui Macron este că muncitorii estici detaşaţi pot fi trimişi în alte ţări UE cu contracte care le garantează salariul minim al ţarii-gazdă, dar cu taxele şi contribuţiile sociale plătite în ţara de origine. Şi pe noi ne deranjează multe … !

Macron a venit să vânda elicoptere şi rachete antiaeriene ceea ce a şi reuşit în Romania ( spre deosebire de Polonia care a anulat un contract de 3,2 miliarde de euro pentru echiparea armatei sale cu elicoptere multifuncţionale de la Airbus şi nu renunţă la Directiva pentru muncitorii detaşaţi).

România este pe ultimul loc în UE la sumele cheltuite pentru sănătate pe cap de locuitor dar pe primul loc la categoria " morţi cu zile "

Dragnea şi Grindeanu Pupat Piaţa Independenţei, nişte politicieni fără prinţipuri, care va să zică că nu le au! După pupături guvernul a numit-o prefect de Timiş pe fosta şefa de cabinet a lui Sorin Grindeanu, excelenţa sa, ambasador !

Guvernul a înfiinţat funcţia de ataşat de turism pentru a promova turismul din România în străinătate. Aceştia vor fi responsabili cu prezentările jenante la diverse târguri şi expoziţii

În Japonia a apărut robotul programat să îndeplinească rolul de călugăr budist care poate oficia înmormântări. Varianta ortodoxă a robotului este în probe, se lucreaza la softul pentru simularea comportamentului homosexual. Fabricantul a anunţat că va fi pus la dispoziţie gratuit la înmormântarea lui Ion Iliescu.

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |