|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 6 august 2017In luna mai 2017 a fost atins numărul maxim de salariaţi din ultimii 20 de ani, 4,84 de milioane.

Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a comandantului Bazei de Administrare şi Deservire din cadrul Jandarmeriei Române, Marian Corcodel, acuzat că dădea bani cu camătă subordonaţilor săi.

In timp ce un general de carnaval care şi-a câştigat gradele pe timp de pace poate avea o pensie de 20.000 lei, eroii adevăraţi ai ţării, care au luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, trăiesc cu pensii mult mai mici.

Bogdan Giuseppe, medic psiholog din Bucureşti a fost trimis în judecată , fiind acuzat că a violat şi agresat sexual zeci de paciente. A creat mai multe adrese de e-mail ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi. După ce victimele se arătau interesate de posturile respective, le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altul decăt el însuşi.

Aşa cum v-am spus despre tunul grandios al doamnei Firea : Guvernul a aprobat vânzarea ELCEN către Primăria Capitalei .Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care creează cadrul legal prin care pachetele de acţiuni deţinute de către statul român la societăţile producătoare de agent termic să poată fi transferate cu titlu oneros către primării. Prima parte a acestui serial o puteţi citi în Ediţia 30 iulie 2017 a Lexxas News . Atenţiune naţiune :toti primarii vor putea achiziţiona pe nimic societăţile producătoare de agent termic deţinute de stat , la care ei au mari datorii.

Miliardarul Gabriel Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la 7 ani închisoare în dosarul Băneasa, este de negăsit în România . Incercaţi la Londra !, glumim ,nu mai este acolo. Popoviciu este condamnat pentru aducerea unui teren de 224 hectare, aparţinând domeniului public al statului, ca aport în natură la capitalul social al SC Băneasa Investments SA, societate controlată de Popoviciu, teren care era de fapt în proprietatea statului şi pe deasupra a fost subevaluat de la 150 la 1 euro pe metru pătrat.

Bulgaria, care se bate cu România pentru titlul de cea mai corupta ţară din Uniunea Europeana va înfiinţa un tribunal destinat exclusiv judecarii cazurilor de mare corupţie în care sunt implicaţi responsabili politici. România se mai gândeşte .

Klaus Iohannis a numit in fruntea Seviciului de Transmisiuni Speciale pe generalul maior Ionel Sorinel Vasilca recunoscut drept un profesionist. Nu se poate … să înţelegem că urmează curăţenia ?

Contrainformaţiile avertizează că România este ameninţata de instalarea anarhiei în anul 2020 , la fel ca şi Brazilia zilelor noastre . Reţeta include favorizarea multinaţionalelor ,anihilarea capitalului autohton şi rolul tot mai mare acordat societaţii civile. Să nu ziceţi că nu v-am spus …

Băsescu o să părăsească corabia PMP care are mai multe găuri şi va candida la alegeri în Parlamentul Republicii Moldova ,daca îsi va redobândi cetăţenia, apoi poate va deveni preşedintele Moldovei apoi poate Moldova se va uni cu România după modelul Alexandru Ioan Cuza. Acum sigur am băgat în şedinţa nişte oficiali ruşi, aripa Rogozin, în timp ce Putin e la bustul gol prin Siberia.

Klaus Iohannis : " Vă întampin cu căldură în România, la Sibiu, capitala istorică a saşilor. Indiferent de unde aţi venit, sunteţi acasă " Totuşi pentru urmaşii saşilor România nu mai este … acasa.

Săptămâna Haferland , festival dedicat tradiţiilor săseşti din Transilvania va avea loc între 9 - 14 august 2017 în zona cuprinsă între Rupea şi Sighişoara (satele Archita, Roadeş, Homorod, Viscri, Buneşti, Saschiz, Meşendorf, Rupea, Criţ şi Cloaşterf, fiecare dintre acestea avand o zi dedicata)

Dmitri Rogozin (cel care avea portretul lui Stalin în biroul său) şi Igor Dodon şi-au plâns pe umăr unul altuia la Ambasada Rusiei la Teheran, cu ocazia ceremoniilor de investire a lui Hassan Rohani . Vicepremierul rus a fost declarat persona non grata de Guvernul Moldovei a lui Plahotniuc absolut inutil pentru că oricum nu putea ajunge acolo decât daca vrea România iar daca ar lua-o peste Ucraina ar risca să ia o rachetă în freză .

Generalul Ben Hodges, comandantul trupelor americane din Europa : "Europa are nevoie de un spatiu Schengen militar" . Măcar în ăsta o să intrăm sigur.

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |