|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 10 Decembrie 2017

Investiţiile nete în economia naţionala în al treilea trimestru al anului au crescut cu 10,3% faţa de aceeaşi perioadă a anului trecut, pâna la 20,4 miliarde lei (4,4 miliarde euro), arată datele publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS). Spre deosebire de domnu' Tudose noi credem că investiţiile sunt "paralele" cu deciziile guvernului, asta este singura explicaţie a creşterii.

Preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Pacienţilor a relatat că pacienţii se ridică de pe targa ambulanţierilor când află că destinaţia este Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti, adică Pantelimon.

Ucraina a fost criticată de Comisia de la Veneţia pentru Legea educaţiei. Deoarece Preşedintele UCRAINEI a promis că va ţine cont de toate recomandarile care vor veni de la Comisia de la Veneţia pentru a modifica legislaţia în acel sens aşteptăm să se ţina de cuvânt.

Uniunea Europeană şi Japonia au încheiat un acord de parteneriat economic. Cele două zone au 600 de milioane de locuitori şi produc 30% din PIB-ul mondial.

În loc să considere Transnistria teritoriu ocupat, Chişinăul semnează acorduri prin care moldovenii "închiriaza" de la autorităţile separatiste propriile terenuri, legitâmand acest rapt teritorial. Mai recunoaşte şi diplomele Universităţii Tiraspol ceea ce nu poate decât să ne facă să râdem. Acesta este Chişinăul, unde Igor Dodon a câştigat alegerile făcându-şi campania electorală cu autobuze cumpărate de guvernul României.

Proteste ample au loc dupa decizia lui Donald Trump de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului.

Compania de Drumuri a dat contractul de proiectare şi execuţie pentru centura de la Comarnic la două companii care, cel mai probabil, vor bloca proiectul încă din start :Compania Next Level Europe cu acţionari italieni, care a avut anul trecut o cifră de afaceri de doar 500.000 lei şi Eurostrade cu sediul în comuna Comana judeţul Giurgiu care în 2014, când a depus ultimul bilanţ, nu avea niciun angajat.

Factura Brexitului, pe care o va achita Londra, va fi în jurul cifrei de 40 de miliarde de euro.

Integrarea Serbiei în UE o fac România ,Grecia şi Bulgaria prin infrastructură comună şi dezvoltare economică, a precizat premierul Mihai Tudose la Belgrad. Nu ştim cum o să reacţioneze ruşii, adică ştim, dar să nu uităm că România are doar doi vecini buni: Serbia şi Marea Neagră.

Putin a anunţat că va candida la alegerile din 2018. Noi nu aveam niciun dubiu că va continua să joace la cacealma chiar dacă are cărţi tot mai proaste.

Fondul de investiţii danez Polaris Capital Management va cumpăra de la DCH International grupul românesc Premium Porc, deţinut tot de danezi, care are o cifră de afaceri de 50 mil. euro anual. De fapt danezii fac afaceri intre ei.

România este pe locul trei în Europa la produse contrafăcute.

Anul viitor preţul petrolului va creşte datorită deciziei OPEC şi a altor producători, inclusiv Rusia, de a extinde perioada de plafonare a producţiei până la sfârşitul lui 2018.

Sicriul cu trupul neinsufleţit al Regelui Mihai I va ajunge la Curtea de Argeş cu Trenul Regal pe 16 decembrie.

Peste jumătate din populaţia globului crede în extratereştri, conform unui sondaj făcut în 24 de ţări. Uitându-ne la politicienii "aleşi" şi noi credem.

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |