|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 17 Decembrie 2017

Se zice ca nu Iliescu s-a opus venirii în ţară a regelui Mihai ci Petre Roman, cel care a zis că industria românesca este un morman de fiare vechi. Adevarul istoric este că nici Iliescu nu voia să revina monarhia, de aceea l-a băgat în faţă pe Petrică, de fapt Iliescu era îngrozit de ceea ce ar fi trebuit să scrie în raportul către şefii săi : a revenit monarhia, aţi pierdut România !

Disputele în legătura cu tronul rămas vacant au determinat-o pe Principesa Margareta să nu folosească titlul de regină ci de Custode al Coroanei. O să mai dureze pâna vom putea spune; regele e mort trăiască regele, dacă vom spune vreodată !

Modificările la legea ONG-urilor iniţiate în Parlament de PSD încalca standardele impuse de Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, precum şi recomandările Comisiei de la Veneţia. Se încearcă reducerea la tăcere a ONG-urilor. Dar ce mai contează asta pe lângă ce păţeşte Justiţia.

Igor Dodon va participa la summit-ul informal al şefilor statelor membre ale CSI, care va avea loc la Moscova la 26 decembrie. Va raporta acolo ce faptă vitejească a făcut : a refuzat să declare zi de doliu naţional pentru funeraliile Regelui Mihai. Sacul CSI şi-a găsit peticul.

Moscova, dupa ce a schimbat graniţele Ucrainei şi Georgiei, a fost izolată de SUA şi de UE , de aceea încearcă să-şi mărească influenţa în zona arabă şi să-şi îmbunătătească relaţiile cu China. Rusia este specialistă în război hibrid iar China în război economic, aceste doua specializari le fac temute.

După trei ani de lupte, Irakul şi-a declarat victoria asupra Statului Islamic. Totuşi s-ar putea să apară acelaşi ISIS pe un alt teritoriu.

Rusia va menţine o prezenţă militară restrânsă permanentă la baza aeriană Khmeimim şi la baza navală Tartus, aflate în vestul Siriei. Aşa fac ruşii ,uită să mai plece.

Biserica ortodoxă româna nu a fost atenta la lucrurile lumeşti, de aceea, Andor Sandor, un cetăţean maghiar, reprezentant al Additional Woldwide Care Service LTD, cu sediul în Marea Britanie, este deţinătorul legal al drepturilor de proprietate intelectuală asupra mărcii …Părintele Arsenie Boca…. Aşteptam cu interes să vedem dacă biserica va plăti licenţa către acesta, şi sperăm că nu cu banii din cutia milei.

Filosoful Mihai Şora despre mutilarea legilor justiţiei : "Dacă-i lăsaţi să fure, vor fura TOT"

Românii au înmatriculat 474.487 de maşini second hand, în primele 11 luni ale anului. O să fie tot mai aglomeraţie în service-uri. Sugerăm doamnei Olguţa Vasilescu să aducă mecanici din Cuba, sunt cei mai buni, şi astăzi menţin în stare de funcţionare autovehicule din perioada interbelică.

Guvernul va face ce ştie el mai bine, va împrumuta 8 miliarde de euro ca să rostogolească nişte datorii mai vechi şi să acopere deficitul bugetar. Datoria externă a României va creşte până vom ajunge să plătim doar dobânzile fără să fim în stare să restituim niciun euro din datorie sau obligatiuni. Datorăm acum pe termen lung 69,5 miliarde de euro iar pe termen scurt alte 24,7 miliarde de euro.

Investitorii nu mai vin în România pentru că nu mai avem meseriaşi, şi nu mai avem pentru că suntem ultima ţară din Uniunea Europeană în ceea priveşte sumele alocate învăţământului profesional: doar 0,6 % din PIB. Poate şi pentru că, la noi, toţi vor să facă facultaţi care le iau banii şi nu îi îi învaţă nimic.

Românii au cheltuit de două ori mai mult cu cardul în străinătate decât străinii în România. Obrazul subţire cu cheltuială se ţine …

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |