|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 16 iulie 2017Ambasadorul Turciei a declarat: "Ankara nu are o obsesie pentru a construi o moschee la Bucureşti. Dacă acest proiect aprinde sentimente antiturce în societate, ne oprim şi facem caţiva paşi în spate". Noi nu aveam nicio problema pentru că s-ar fi construit din banii pe care tot noi i-am plătit sub formă de tribut ( haraci) către înalta poarta ( sute de ani ) şi astfel banii s-ar fi întors acasă. Şi eram mulţumiţi că se va face şi capela Constantin Brâncoveanu la Istanbul pe bază de reciprocitate. Pe de altă parte le mulţumim turcilor că ne-au înglobat în imperiul otoman pentru că altfel azi am fi fost gubernie. (Pentru cei care nu au învaţat limba rusă cântând : gubernie = subdiviziunea administrativă a Imperiului Rus)

La Uzina Dacia-Renault din Tanger producţia are mari şanse să ajungă la 340.000 de unităţi,probabil mai mult decât se va produce la Mioveni .

Asociaţia Studenţilor spune că introducerea raportului de 35 de studenţi la un singur profesor va permite fabricilor de diplome să repornească producţia. Recomandăm celor celor ce şi-au luat bac-ul urmatoarele meserii bănoase : Arhitect ( dar poţi să nu ai noroc ) ,Programator IT ( totdeauna ) , Controlor financiar ( cel mai bun job , îi pui pe masa managerului situaţia financiară şi altceva nu te mai interesează) , Notar ( birocraţia romaneasca îi ajuta ) , Politician ( dar eşti obligat să dormi la şedinţe ) ,Key Account Manager ( de fapt un vânzător fără post de conducere dar cu titlu impresionant) , Inginer petrolist ( înainte făceau această facultate doar cei ce nu aveau şanse la alte facultaţi dar acum este mai bine plătit dintre ingineri ), Translator limbi rare ( fiind foarte puţini la o cerere relativ mare ).Dacă nu le place niciuna nu le rămâne decât să se angajeze la stat.

DNA începe urmarirea penală faţă de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman,Adrian Gâdea, în afacerea Insula Belina . HotNews.ro a demonstrat că a ajuns în cele din urmă la fiul liderului PSD .

Bărbatul, în varsta de 60 de ani din satul ieşean Măcăresti, care a anunţat la 112 prăbuşirea unui avion a fost amendat cu 1.000 de lei pentru declanşarea planului de interventie fără motiv.

Aşa cum stă bine unei ţari bananiere, băncile din România sunt cele mai rentabile din Europa în trimestrul 1.

Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Romania a ţinut joi o conferintă de presă în care a propus guvernului 4 măsuri care să sprijine mediul de afaceri : 1. Avem nevoie de consolidare fiscala în grupurile romanesti de companii pentru a putea avea condiţii egale cu investitorii străini care consolidează la ei acasă. 2. Nu cerem reducerea în continuare a cotei de TVA. Consumul creşte oricum precum Făt Frumos. 3. Impozitul pe venit în cota unica de 16% este unul competitiv, stabil. Este un factor de competitivitate pentru România. Lăsaţi-l aşa! 4.Credit fiscal pentru creşe si gradiniţe în parteneriat public privat ,angajatorul plăteşte şi îşi scade sumele plătite din impozitele datorate

Este în studiu un canal navigabil de la Gdansk la Galaţi, cel mai lung din lume (1.900 kilometri) de la Marea Baltică la Marea Neagră .La urmatoarele alegeri doamna Firea va candida la primăria Galaţiului ca să zică că ea l-a facut !

Preşedintele PCRM (Partidul Comuniştilor din Republica Moldova) este de părere că preşedintele R.Moldova, Igor Dodon nu este pro-european şi anti-rus ci "pro corupţioner şi pro mafiot. Autoritatea lui scade în fiecare zi mai jos şi mai jos. "

Parisul şi Frankfurtul se întrec să ofere facilitaţi pentru ca băncile din City of London (vreo 1.600 de instituţii bancare ) să se mute in unul dintre cele doua orase .Mai este în cărţi şi Dublin ca paravan pentru britanici.

Un pescar canadian a fost ucis de o balenă după ce a salvat-o dintr-o plasă de pescuit. Pe cine nu lasi să moară nu te lasă să trăieşti …

Paradoxal ,România este una dintre cele mai industrializate ţări din Uniunea Europeană, cu o pondere de 23-25% în PIB, faţă de 17-18% la nivelul Uniunii Europene.( Să nu uităm că în UE este o pondere mare în servicii)

Teodorovici a fost demis după declaraţiile privind posibila impozitare a Bisericii. Tudose s-a supărat pentru că a aflat din presa nu pentru conţinutul declaraţiilor …

La finalul anului 2016, datoria externă totală a României a fost de 92,377 miliarde euro. În primele cinci luni din acest an a mai crescut cu 1,876 miliarde euro. Fără număr … Fără număr … Reamintim ca datoria era in 1989 zero !

" Nu ne pregătim să atacăm pe nimeni, ci sa garantam securitatea romanilor " a spus preşedintele Klaus Iohannis, in legatura cu achizitia rachetelor Patriot. Acesta a fost joi la baza aeriană Mihail Kogalniceanu unde s-a întalnit cu preşedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel. Şi polonezii vor cumpăra rachete dar au un acord de compensare care impune ca peste 50% din valoarea contractului să provină din industria internă poloneza prin transfer de tehnologie. România a renunţat această prevedere în contract motivând că se grăbeşte iar cofabricarea armamentului avansat necesită timp suplimentar. Unde te grăbesti România ?

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |