|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 2 iulie 2017Activitatea Cabinetului Tudose începe. Mulţumim Imperiului Klingonian care a permis detaşarea lui Mihai Tudose la noi. Gurile rele zic că datorită unor acuzaţii de plagiat a fugit Tudose din imperiu.

Preotul vedetă Cristian Pomohaci a cumpărat cu un milion de euro 14 apartamente în Cluj Napoca , dupa o viaţa ascetică în care n-a băut n-a mâncat , cu excepţia pomenilor. Viaţa sexuală a altfel fericitului nu o discutăm aici.

Klaus Iohannis : Aţi băgat ţara în criză. Terminaţi cu ţopaiala fiscal-bugetară !

După contestaţiile de la Evaluarea Naţionala o lucrare notată cu 3 a fost reevaluată după recorectare la 10 . Comisia de reexaminare a declarat că lucrarea era scrisă în ebraică şi prima comisie nu şi-a dat seama.

Dupa ce l-a dat jos pe Grindeanu pentru că nu a respectat programul de guvernare, Dragnea i-a dat un alt program de guvernare lui Tudose. Să fie acelaşi pe care ar fi vrut Grindeanu să-l infăptuiască ? .

Potrivit unui studiu apartinând IVL The Swedish Environment Institut fabricarea unui acumulator cu tehnologie Li-Ion pentru maşini electrice poate genera tot atata poluare cât şofatul pe benzina timp de 8 ani. Energie Verde ...

Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose ne-au luminat în legatură cu taxa de solidaritate, inclusă în programul de guvernare.Îi vor taxa pe cei cu venituri mari şi vor da la cei care nu vor să muncească şi la cei care se fac că muncesc în sectorul de stat. Asta este un fel de haiduceală perversă pesedistă. Va mai fi introdusă o taxă care are legatură cu produse " al caror consum are un impact negativ major asupra sanatatii populatiei ".Aceste noi taxe apar pentru că s-a renunţat la mărirea TVA.

Sectorul It & C dă semne de supraîncălzire : Nu putem creşte numarul de studenţi la informatică pentru că nu avem suficienţi profesori.

Ionut Misa a spus că Pilonul II de pensii se va desfiinţa, Dragnea a zis că nu e adevărat dar noi am avut un deja vu , o naţionalizare subtilă ca să fie de unde plăti promisiuni electorale. În unele cărţi de istorie scrie ca şi Ceauşescu a naţionalizat fondul de pensii. Atunci când istoria se repetă tragedia devine comedie.

Depozitele populaţiei ( rezidenţilor clienţi neguvernamentali din România) au crescut cu 10,7% în perioada mai 2016-mai 2017, pâna la 106,1 miliarde lei .Economisiti băieţi , economisiţi !

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că ideea eliminării impozitului pe profit şi înlocuirea lui cu impozitarea cifrei de afaceri a apărut ca urmare a faptului că multinaţionalele raportează un profit de trei ori mai mic decât companiile româneşti. Impozitarea cifrei de afaceri ar avea drept consecinţa mutarea firmelor ,chiar si alea românesti, în alte state UE. Bulgaria e aproape , Ruse s-ar chema Bucureşti 2 …

PSD pregăteşte creşterea salariului minim brut la 2.000 de lei, de la 1 ianuarie 2018. Măsura este prevazută în programul de guvernare a Cabinetului Mihai Tudose. Este surprinzător ce uşor se fac măririle de salarii , rămane de văzut dacă cu salariile mărite nu vom cumpăra mai puţin decât cu ele nemărite.

Punctul de pensie creşte la 1.000 ron. Prin urmare, din august pensionarii vor primi pensii mai mari. Nu ştim ce schemă Ponzi a născocit Dragnea dar schemele astea piramidale s-au prabuşit toate aşa ca nu vedem de ce ar face excepţie a lui Dragnea.

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |