|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 23 iulie 2017Aleksandr Zaharcenko, conducătorul autoproclamatei republici populare Doneţk a anunţat că noul stat urmează să includă nu doar zonele asupra cărora deţin controlul, ci şi restul Ucrainei. Statul se va numi Malorusia adică Rusia Mică. Votca asta care vine de la Moscova face ravagii în estul Ucrainei la fel ca şi în Rusia ( Rusia aia mare , sau cât de mare a mai rămas).

Preşedintele României, Klaus Iohannis a promulgat, legea prin care sunt scutiţi de impozitul pe profit, în primii zece ani de activitate, contribuabilii care desfasoară exclusiv activitate de inovare, cercetare-dezvoltare, iar IT-iştii de impozitul pe venit. Asta e de bine !

Episcopul Huşilor, filmat în ipostaze intime cu un elev de seminar nu poate fi cercetat disciplinar deoarece este post şi biserica nu permite cercetarea în timpul postului. Oare relaţiile homosexuale între feţele bisericeşti sunt permise în timpul postului ?

Raluca Stăncescu, Prim–procurorul din Botoşani,a fost reţinuta de DNA pentru că ar fi şantajat o persoană cu dosare penale daca nu cedează doua imobile. Şi când ne gândim că procurorii sunt plătiţi foarte bine ca să nu fie tentaţi. Probabil ca să nu fie tentaţi să fie cinstiţi …

Preşedintele Dodon a condamnat declaraţia aprobată de parlamentarii moldoveni prin care se cere finalizarea retragerii trupelor ruse din regiunea separatistă Transnistria, susţinând că e o provocare la adresa Rusiei . Adevar sau provocare ? … Dupa ce Dodon s-a chinuit atâta să reintre în sfera de influenţa rusa nu este frumos să se întample aşa ceva în ajunul vizitei vicepremierului Federaţiei Ruse, Dmitrii Rogozin, în Moldova .Acelaşi vicepremier rus , vajnic exponent al naţionalismului rus de carnaval, care le-a amintit moldovenilor de războiul ruso-georgian din 2008, început după incercarea Georgiei de a inlatura trupele ruse din regiunea separatistă Oseţia de Sud.

Deşi salariile au crescut migraţia externă nu a scăzut . Peste 200.000 de români au plecat din România în 2016. Suntem ca în bancul ăla cu " ultimul stinge lumina"

Elon Musk, fondatorul Tesla a declarat : " In 20 de ani masinile vor fi complet autonome si nu vor mai avea volan. A detine o masina care nu este autonoma va fi ca şi cum ai avea un cal "

Preşedintele Klaus Iohannis solicită reexaminarea legii prin care Avocatul Poporului Ciorbea va beneficia de o pensie specială. La căte pensii nesimţite sunt în ţara asta ce mai conta una în plus.

Biserica nu are numai scandaluri sexuale ci şi de contrabandă. Preotul Gabriel Popa, zis "Gabi Viteză" , zis "Popa Contrabandistul" ,managerul Arhiepiscopiei Tomisului, făcea evaziune fiscală cu textile ajutat de călugariţă Eleodora. Noua nu ne e clar: biserica este doar o acoperire pentru aceste persoane sau ele se apucă de prostii din prea multă plictiseală ?

Rusia şi China efectuează manevre navale comune în Marea Baltică. Turcia şi Iranul urmează să protesteze pentru că nu au fost invitaţi.

Noul imn al PSD este "De-aş mai duce-o pân-la toamnă " Oastea de strânsură a minorităţilor a salvat PSD în bătălia moţiunii de cenzură dar la urmatoarea bătălie s-ar putea să nu mai reuşească.

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Tutuianu, solicităm să fie demis deoarece a " uitat " să-l invite pe comandantul forţelor armate, la ceremonia militara organizata pentru sărbătorirea Zilei Forţelor Aeriene Române. Nici armata nu mai este ce a fost !

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, doreşte ca municipalitatea să se implice în susţinerea Clubului Rapid . Doamna, noi iubim această echipă , dumnavoastră vă gândiţi numai la votanţii din peluze, nu vă pasă de echipă .

Avertisment pentru funcţionarii de la stat : " Somnul intrerupt ar putea duce la declansarea bolii Alzheimer " conform cercetarilor prezentate de Alzheimer's Association International Conference

Germania a anunţat că opreşte toate livrările de arme către turci şi a emis un avertisment pentru cetăţenii care riscă să fie arestaţi în mod arbitrar în Turcia .Avertismentul a fost dat ca urmare a arestării a şase activişti pentru drepturile omului, inclusiv a directoarei Amnesty Turcia.

Va fi acordat un spor între 5 si 15% pentru "suprasolicitarea nervoasă" la locul de muncă funcţionarilor publici şi personalului contractual din administraţia publică locală , potrivit unui regulament elaborat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Propunem şi reducerea programului de lucru de la doua ore la o ora pe zi .

Politicienii de dreapta justifică lipsa de activitate : îi lăsăm pe cei din PSD şi ALDE să îşi rupă gâtul .Probabil ca o să ne rupem toţi gâtul ,creşterea deficitului de la 1,8% din PIB în trimestrul patru 2016, până la 3,2% din PIB pe trimestrul 1 2017 cam asta prevesteşte.

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |