|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 30 iulie 2017Festivalul Sighişoara Medievală 2017 chiar se ţine anul acesta şi are tema : Taina Curierului Secret … de la DNA .Anul trecut nu s-a ţinut pentru că o parte din consilierii oraşului au zis " ori se ţine cum vrem noi ori nu se ţine de loc " ,ameninţând cu plângeri la DNA. Oare cine este în spatele festivalului de anul acesta ?

Naţionalistul de carnaval Rogozin n-a fost lăsat să zboare deasupra României. România a interzis traversarea spaţiului său aerian de către un avion de pasageri (în care se ascunsese Rogozin) aparţinand companiei aeriene Globus, care asigura un zbor regulat de la Moscova la Chisinau. Avionul a facut o escala la Minsk, de unde vicepremierul s-a întors cu coada între picioare la Moscova , cu o cursă Aeroflot .

Ambasadorul Rusiei în România, Valeri Kuzmin, a declarat că sistemul care foloseşte rachetele de aparare Patriot, pe care România le va cumpăra, poate fi oricând modificat pentru rachete de atac Tomahawk cu focoase nucleare, reprezentând un risc pentru Rusia. Daca le vom modifica sau nu depinde de Rusia …

Si Dodon este supărat ca Rogozin a fost trimis acasă la Moscova via Minsk : "Chişinaul, Bucureştiul sunt parte a unui joc geopolitic a Occidentului, a NATO impotriva oponentilor lor geopolitici" . Spunem şi noi ca şi Putin : Întrebaţi-l pe Dodon !

Magda Vasiliu,prezentatoarea Prima Tv al cărui băieţel a fost diagnosticat cu cancer :" Ministrul Sănataţii mi-a confirmat că, fără mediatizare, bani şi relaţii, un copil cu cancer nu prea are şanse "

Ministerul Justiţiei nu mai ştie nimic de extrădarea lui Sebastian Ghita despre care zice că este supusă exclusiv legislaţiei naţionale a Republicii Serbia, ca procedură, durată de soluţionare şi termene. Adică la calendele … sârbeşti (ad calendas graecas salvere adica a plăti la calendele greceşti) iar pe româneste : la paştele cailor sau la Sfantu'-Aşteaptă

Pentru că legea le permite acum autoritaţilor locale să decidă singure cât o sa câştige fiecare angajat se votează ca intr-o reacţie în lant măriri de salarii. Nu cerul este limita ci salariul de 13.000 lei brut cât câstiga un preşedinte de Consiliu Judetean. Legiuitorul ,în marea sa înţelepciune, a hotărât că nu au voie să câştige mai mult ca şeful lor.

Autorităţile române au aprobat tranzacţia încheiată între Grupul KazMunayGas International şi Chinezii de la fondul chinez investiţii China Energy Company Limited prin care aceştia preiau 51% din Rompetrol .Chinezii vor oferi o finanţare de 3 miliarde de dolari în 5-10 ani

Guvernul a adoptat un proiect de lege prin care se va inventaria potenţialul geologic de resurse minerale. Putea să îi roage pe americani să ni–l dea . Şi ruşii îl au dar cu ei nu suntem în relaţii bune .

Poliţia din Dubai are un automobil electric autonom dotat cu o dronă pe care o poate lansa pentru a supraveghea video o anumita zonă. Şi poliţia romana va avea, imediat ce finalizează softul care poate interzice dronei să zboare pe anumite sectoare care nu trebuie deranjate.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe române, Daniel : " cerem iertare tuturor credincioşilor pentru tulburarea produsă de acuzaţiile aduse public unor clerici privind anumite abateri de la morala creştină ". Dar câte mătănii trebuie să facă păcătoşii nu ne-a informat . Mare ţi-e grădina Ta Doamne !

FMI a prognozat anul acesta creşterea economică la nivel mondial 3,5% faţă de 3,2% anul trecut dar motoarele vor fi China, Japonia, zona euro , Canada şi mai puţin SUA şi Marea Britanie

Liviu Dragnea a solicitat convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului dedicate situaţiei ELCEN , pe scurt: datornica RADET care datorează 860 de milioane de euro către compania de stat ELCEN, va cumpăra ELCEN cu 155 de milioane de euro .Astfel datoria RADET va trece la datoria de stat, deci va fi plătita de milioane de români care NU au primit servicii din partea RADET .Dupa ce RADET va fi spălată de datorii şi reabilitată cu bani europeni va fi oferită unei multinaţionale care să-i jumulească pe bucureşteni cum ştie ea mai bine !.Mai sunt doar nişte detalii tehnice : să dea Tudose un OUG care să modifice legislaţia ( cel pe care a refuzat să-l dea Grindeanu ) şi să dea un acord parlamentul lui Dragnea-Tariceanu. Media româneasca nu sufla o vorba despre acest tun grandios al doamnei Firea pentru că este cumparată prin publicitatea multinaţionalei din spatele afacerii.

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |