|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 9 iulie 2017Se spune că fiecare tinde către nivelul său de incompetenţă,Tudose şi l-a atins, a ajuns şeful unui aparat care este compus în principal din rude şi din pile ale politicienilor, din funcţionari mediocri, a căror principală calitate este obedienţa .Guvernul este compus din persoane de calibru mic, fără experienţa ,ajunse pe funcţii dupa ce Dragnea a reuşit monumentala realizare de a-şi mazili propriul guvern.

Călin Anton Popescu-Tăriceanu a declamat patetic : "teritoriul şi poporul pot fi pierdute, dar ţara e vie prin Parlament". Spitalul de nebuni este interesat să facă un studiu al creieraşului ( sau al neuronului singuratic) acestui domn. Caragiale ar zice : " Ţara este pierdută cu aşa politicieni "

Chinezii au dăruit grădinii zoologice din Berlin urşi Panda. Doamnă Merkel temeţi-vă de chinezi chiar când aduc daruri !

Trump a obţinut concesii privind clima şi comerţul, arată comunicatul final al summitului G20 de la Hamburg .Înainte de începerea reuniunii preşedintele american Donald Trump a scris pe Twitter că aşteaptă cu nerăbdare toate întâlnirile cu liderii mondiali, inclusiv cu Vladimir Putin .Speră să vadă ce filmuleţe cu prostituate rusoaice şi clientul Trump există .

Xi Jinping a comandat 140 de avioane AIRBUS şi a pledat la summitului G20 de la Hamburg pentru promovarea liberului-schimb în faţa protecţionismului american .Tensiunile au apărut după sancţionarea unor companii din China pentru presupuse legături cu Coreea de Nord şi vânzarea de armament Taiwanului de către americani.

Jurnaliştii de la Rise Project au anunţat joi că fac obiectul unui control al ANAF ca represalii pentru că au publicat joi un raport atribuit DGPI, denumit " Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al judeţului Teleorman", arătând reţeaua infracţională formată din persoane cu putere de decizie în judeţ, prin intermediul cărora Liviu Dragnea ,deţinătorul majoritar al acţiunilor la purtător de la SC Tel Drum SA, ar fi fraudat fonduri europene şi guvernamentale. De fapt inspectorii de la ANAF trebuie să afle cine este în spatele Rise Project şi să-i raporteze lui Dragnea.

Summit-ul de la Varşovia, unde au participat Donald Trump şi preşedintele Klaus Iohannis, a pus bazele Intermarium (Iniţiativa celor trei Mări) , zona tampon a Europei care ar trebui sa stopeze Rusia. Tarile Intermarium ,dintre care cele mai importante sunt Polonia şi România ,constituie cea mai dinamică zonă a Europei, cu economii în creştere şi cu forţă de muncă bine educată, foarte calificată şi relativ ieftină." Am invitat participanţii să facem acest summit (al Iniţiativei celor trei Mări) în anul viitor în România, invitaţie care a fost imediat acceptată", a anuntat Klaus Iohannis. Până atunci rusii s-ar putea sa-şi bage coada totuşi …

O linie specială de transport în comun care să aibă staţii la toate obiectivele culturale importante va fi înfiinţată în Capitală, au stabilit Gabriela Firea şi ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu. Doamna, să ştiţi că toate oraşele importante din Europa au astfel de autobuze turistice , nu ştim ce credeţi că aţi inventat.

Solicităm Rusiei un armistiţiu , să intrerupă razboiul cibernetic pentru 30 de zile, deoarece bugetarii nu pot juca Solitaire şi de aceea sunt foarte tensionaţi, au productivitate scazuta în cele doua ore pe care le lucreaza zilnic şi au pierdut şi titlul de campion balcanic.

Liviu Pop, Ministrul Educatiei, nu ne mai intereseaza de cand ne-a anuntat ca s-a operat la "genunche"

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Regiunea de Nord-Vest Cluj au descoperit, în urma unor controale, prezervative găurite, care au fost retrase de la comercializare. Aici este mâna guvernului care vrea să oprească scăderea natalitaţii în România. Dacă cealaltă serie de copii s-a numit "Decreţeii" asta se va numi "Prezervateii" ?

Victoria trupelor iraqiene la Mosul înseamnă sfârşitul jumătăţii irakiene a califatului ISIS. Cealaltă jumatate, de pe teritoriul Siriei, cu orasul Rakka asediat de o coaliţie condusă de un grup kurd, susţinută de SUA urmeaza . Turcii nu prea privesc cu simpatie forţele kurde pentru că au şi ei nişte probleme cu kurzii care acum sunt ocupaţi cu ISIS dar pe urmă s-ar putea să-şi aducă aminte de teritoriile lor de la turci.

Preşedintele Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolicea, a declarat că autostrăzile pot să mai aştepte, deoarece PSD are alte priorităţi: salariile bugetarilor şi pensiile. Deci pentru PSD prioritatea este să ajungem ca Grecia.

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |