|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 11 iunie 2017

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a ironizat pe omologul sau moldovean, Igor Dodon, în timpul unei întalniri la Sankt Petersburg. Se pare că atitudinea de vasal pupincurist a lui Dodon ar trebui dublată şi de niste actiuni de lider puternic în vizunea lui Putin, acţiuni care sunt sublime dar lipsesc cu desăvîrsire. Nu putem sa spunem decât : Începi sa te căiesti că l-ai pus pe Dodon mărite ţar !

Ieşirea Statelor Unite din acordul pentru Climă de la Paris privind reducerea emisiilor poluante, va reaseza piaţa energiei regenerabile .Se pare ca 22 de senatori republicani au încasat peste 10 milioane de dolari din partea industriei petroliere ca să-l conviga pe Trump. Industria petrolului a finanţat campaniile acestor 22 de parlamentari iar aceştia s-au achitat de datorie, simplu nu ? Producatorii masinilor electrice vor fi printre cei mai afectaţi de decizia Statelor Unite de ieşire din acordul de la Paris.

Florin Morariu, bucătarul român care a luptat cu teroristii la Londra, vine acasă cu arma din dotare(făcăletul). Se zvoneşte că va lupta cu teroriştii politicieni romani. Jean-Baptiste Poquelin zis şi Moliere … Bucatar caut piesă ! … Avarul politician român ?!?

Oraşul Voluntari s-a gândit să înceapa un război de independenţa , speră să-l câştige şi nu va semna tratat de extradăre cu România. Doamna Firea ( a lui Pandele din capul orasului ) va avea azil politic fireşte. Acesta este un experiment politic, daca reuşeşte România va avea de luptat şi cu Teleormanul tot intr-un razboi de independenţa. Nu mai trebuie să vă spunem cine va avea azil politic acolo !

INS a anuntat creştere economică record de 5.7 %. Nu vă faceţi probleme este o derglare a ritmului de furt datorată unor schimbări de capi (…capii răutaţilor).Imediat vom fi ceea ce am fost şi chiar mai mult. La cursurile de vara le vom preda meserie şi capilor italieni (… cappi di tutti capi) care au cam rămas la aceleaşi tehnici din timpul evului mediu.

Grija politicienilor români pentru bunăstarea bugetarilor este monumentală .România este ţara cu cea mai mare prăpastie între puterea de cumpărare a bugetarilor şi a celor din sectorul privat al economiei ( acolo unde se mai şi munceşte ), raportul este 4 la 1. Acesta este doar vârful aisbergului , ceea ce este sub apa este raportul de 1000 la 1 al posibilitaţii de furt a bugetarilor faţa de cei din sectorul privat ( La bugetari intra si politicienii dar si pensionarii cu pensii nesimţite ).

Au fost descoperite în Maroc cele mai vechi fosile de Homo sapiens, 300.000 de ani vechime , acestea nu se potrivesc cu teoria care spune că omul modern a evoluat din zona estului Africii în urmă cu 200.000 de ani. Cand mă uit la politicienii români mă gândesc că au fost ani irosiţi, 200 sau 300 nu mai are importanţa

Liviu Dragnea a declarat : Duminică seara sper că raportul să fie gata. Este un raport amplu. Nu este evaluarea miniştrilor, este evaluarea implementării programului de guvernare. Sorin Grindeanu fă-te ca lucrezi ! (Premierul Sorin Grindeanu are programate săptămâna viitoare întrevederi cu 4 premieri şi un şef de stat)

Deşi ignoră Articolul 5 din Tratatul Nord-Atlantic, potrivit căruia aliaţii intervin militar în sprijinul oricărui stat NATO atacat, Donald Trump a cerut Congresului o mărire a bugetului destinat flancului estic al NATO cu 40% si aceasta îi ofera lui Klaus Iohannis o oarecare garanţie pe langa faptul că e de acord că coana Europa este datoare vandută americanilor. Totusi pe viitor ar fi bine ca preşedintele roman să mai facă şi niste greşeli când vorbeste limba engleză în prezenta lui Trump !

Dupa ce hackerul roman Gucifer i-a spart e-mailul doamnei Clinton şi pe cale de consecinţa l-a facut presedinte pe Trump iată că şi campania electorala online a lui Macron a fost facuta, în mare secret, chiar din tara noastra, sub privirile oblăduitoare ale serviciilor secrete romanesti. Acum, ca să nu ne batem cu căramida in piept, în ceea ce îl priveşte pe Gucifer (odihneasca-se în pace!) s-ar putea să mai fi fost implicat şi un Tovarăş Gucifer.

La uşa cortului sta CTP care zice ca Basescu este protector al hoţilor, mai ales al hoaţelor cu tupeu, nu vorbeşte o engleză civilizată şi emană o duhoare de dihor securisto-comunist iar Basescu îl face pe CTP ţârcovnic ( acest cuvant are parfum chirilic, nota bene) piţigăiat şi panaramă, plin de rahat şi de ifose. Comentariile sunt de prisos.

Clopotul gigantic de la Catedrala Mântuirii Neamului, cu chipul patriarhului Daniel, costă 425.000 de euro , celelalte 5 mai mici costă alte 125.000 de euro şi au fost turnate la Insbruk pentru că un inginer român călugarit i-a spus preafericitului că sunetul special al clopotului se obtine adăugând argint în reteta de turnare şi nicio turnatorie din Romănia nu va face greşeala să adauge argintul în reţeta şi atunci sunetul clopotului nu va fi pe placul Domnului. Atunci Domnul îsi va întoarce faţa de la noi … mai mult decat o are întoarsa acum ,iar profitul bisericii va scădea.

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |