|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 18 iunie 2017

Grindeanu a fost bufonul regelui Teleormanului ,marioneta, omul de paie, premier de sacrificiu până în momentul în care a primit alte sarcini ( ordine ?). UDMR se bagă în seamă şi vrea să discute cu ambele tabere din PSD ca să decidă dacă votează sau nu moţiunea de cenzură. Kelemen Hunor zice : Nu vrem să arbitrăm conflictele lor interne . Dar nu vă pune nimeni să arbitraţi ,nici măcar să înclinaţi balanţa nu mai sunteţi în stare ! PSD va avea o criza politică dupa moţiunea de cenzură, indiferent dacă aceasta va trece sau nu şi ar trebui să se întrebe cum a reuşit să-şi dea cu stângul în dreptul aşa de repede după alegeri (când părea partidul trimis de Dumnezeu pe pămant să dea salarii şi pensii şi sinecuri )

Cei care donează sânge în cadrul unor caravane mobile vor primi bilete gratuite la Untold şi Neversea. Această acţiune este sponsorizată de Vampirul SRL . Avertizăm donatorii că donarea a 250 mililitri poate fi dăunatoare sanataţii !

Distrugătorul american USS Fitzgerald s-a ciocnit cu un vas sub pavilion filipinez, ACX Crystal. Vasul american a fost escortat de paza de coastă japoneză până la Yokosuka, sediul Flotei a 7-a americane. Vasul filipinez aşteaptă o şalupa care aduce translatori de limba rusă pentru ca toţi marinarii vorbesc rusă.

Senatul SUA a votat aproape unanim asupra unor noi sancţiuni aplicate Moscovei şi în plus să-l oblige pe preşedintele Donald Trump să obţină aprobarea congesului înainte de a putea relaxa sancţiunile existente. Nişte rusofoni dom’le. Berlinul şi Viena denunţă sancţiunile ce vizează societăţile europene care participă la proiectul gazoductului Nordstream 2 , care va aduce gaz în Europa şi bani în Rusia . Putin zice că aceasta ar putea afecta relaţiile dar e prea devreme pentru a vorbi despre represalii. Vom vorbi dupa …

Ludovic Orban a fost ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal, aşa cum era de aşteptat. El l-a atacat pe Dacian Cioloş, despre care a spus că a întors spatele partidului. În PNL sunt mulţi Daciani Cioloşi a spus Orban . Aşa este dar fiecare işi vede, liber(al), de afacerile lui ferindu-se de politică ca afaceristul de fisc !

Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu a fost şantajat de 3 preoţi care au ameninţat că vor publica o presupusă casetă în care acesta ar apărea întreţinând raporturi sexuale cu persoane de acelaşi sex. Unul dintre preoţi dorea funcţia de episcop vicar, altul voia bani iar al treilea voia, probabil, să se răzbune pe partenerul său .

Judeţul Timiş a detronat Argeşul şi a devenit pentru prima dată al doilea cel mai mare exportator al României pe anul 2016 .Pe primul loc rămâne Bucureştiul. Daca Argeşului i s-ar lua Dacia nu ştiu cu ce ar mai rămâne şi pe ce loc ar fi dar ştiu ca Renault va produce 400.000 de maşini pe an în Maroc.

Potrivit unui sonaj 37 % dintre angajaţi lucrează şi în concediu pentru ca sunt nevoiţi. Şi noi am făcut un studiu care ne-a arătat că ceilalţi 63 % dintre angajaţi nu şi-au luat nicio zi de concediu !

Dupa 27 de ani, Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi Virgil Magureanu au fost trimişi în judecată în dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990, pentru infracţiuni de crime împotriva umanitaţii. Începusem să credem ca revoluţia (adica loviluţia) a renunţat să-şi mai mănânce liderii !

MIG-ul prăbusit la Constanţa a ieşit de fapt la arat pe câmpurile patriei ca de obicei.

România a devenit membru asociat în Proiectul BEPS (un proiect care urmareşte limitarea practicilor fiscale dăunătoare ale companiilor multinaţionale şi are scopul de a elimina situaţiile în care mutinaţionalele profită de lacunele din legislaţie pentru a transfera profitul către state cu un nivel de impozitare mai mic. Vom vedea daca se va face ceva.

Reporterul nostru trimis sa-i ia un interviu lui Cristi Boureanu nu s-a întors la redacţie ,suntem îngrijoraţi pentru că ,la plecare , nu a vrut să-şi ia apărătoarea pentru zona sub centură, aşteptam să mai treacă 24 de ore ca să-i anuntam dispariţia. După ce a făcut figura cu genunchii la piept tamponând organele organului, Boureanu rămâne în arest. Stomatologul penitenciarului i-a făcut deja inventarul pauzelor din dantură. Şeful de celula s-a bucurat că Boureanu a venit cu dantura aşa cum trebuie .

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |