|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 25 iunie 2017

Curtea Constituţionala a respins sesizarea formulată de 25 de senatori ai Partidului Naţional Liberal în legatură cu modificarile aduse mecanismului de numire în funcţie a şefului Direcţiei Generale de Protecţie Internă din cadrul Ministerului de Interne. Şeful de la Doi s’un sfert va numit direct de către ministrul de Interne, fără avizul Consiliului Suprem de Apărare al Ţarii,deci a preşedintelului Klaus Iohannis, deoarece va fi un civil ( acoperit zicem noi) .Acesta va avea sarcina să diminueze influenţa tot mai mare a Servicului Roman de Informaţii. Şmecheria cu civilul îi va asigura lui Dragnea un serviciu secret la dispoziţie .Ceea ce nu ştie Dragnea este ca în serviciile secrete nu ştii niciodată cine trage de sforile marionetelor !

Emmanuel Macron şi-a reluat ideea unui buget separat al zonei euro si avertizeaza ţarile estice: Uniunea Europeana nu este supermarket. Şi noi care credeam că tările estice sunt un imens supermarket pentru mărfuri din tările vestice.

Din învaţaturile fostului premier Grindeanu către succesorul său :Să nu ai încredere în Liviu Dragnea !

Dragnea: Cer iertare românilor pentru greşeala de a-l propune premier pe Grindeanu. Asteptam aceeasi cerere de ieratre si pentru afacerile TelDrum !

România a redevenit grânarul Europei: exporturile de cereale sunt cele mai mari din UE. Dar afaceriştii importanţi de pe piaţa cerealelor rămân oamenii de afaceri străini, stabiliţi la noi (40% din terenul arabil al României este controlat de străini).Potrivit ultimelor date furnizate de Comisia Europeană, am exportat 7,15 milioane de tone de cereale adică un sfert din totalul exporturilor europene din perioada 2016-2017

Ca să zică că este proiect pentru energie solară Donald Trump s-a gândit să pună panouri solare pe zidul de la graniţa cu Mexicul.

Ca reacţie la activitaţile NATO în ţări central şi est-europene Armata rusă va suplimenta prezenţa militară la frontiera vestică, 30 de batalioane şi grupuri tactice sunt pregătite pentru mobilizare rapidă. Rusia se plânge că distrugerea sistemului de securitate la nivel mondial ,făcuta de americani, îi obliga la aceste măsuri uitând de războiul provocat de ei în Ucraina şi ocuparea Peninsulei Crimeea. Şi să nu ne mai zică basmul ăla cu omuleţii verzi care şi-au cumpărat armament de pe net şi controlează Donbass-ul ( regiunea din estul Ucrainei)

Mytaxi, liderul european pe piaţa de e-hailing, a anunţat că a achiziţionat compania Clever Tech din România care deţine Clever Taxi. Mytaxi este o subsidiară a Daimler Mobility Services GmbH (parte din grupul Daimler)

Liderii europeni au promis că vor permite aderarea automată a Irlandei de Nord, daca provincia britanică se uneşte cu Republica Irlanda. Regatul unit s-ar putea să nu mai fie unit ?

Daca tot ne-am rugat să vină americanii iată că ruga s-a urcat la ceruri şi vor veni şi-şi vor face nu o baza ci mai multe în sudul tării în care vor fi prezenţi si militari din alte ţări (est-europene, ca să fie clar). Mai aşteptam şi un fel de plan Marshall pentru zona Intermarium (Ţările Baltice, Polonia, România, Ucraina şi alte câteava, adică tot ce este între Marea Baltică şi Marea Neagra).

Klaus Iohannis intervine în jocul de-a demisia a miniştrilor PSD : trebuie aplicată procedura constituţionala specifică demiterii în Parlament prin moţiune de cenzura. Paradoxal, miniştrii demişi prin moţiune de cenzură au votat chiar ei, ca parlamentari împotriva lor ca miniştri şi, ca pedeapsa divină, vor trebui să-şi îndeplineasca sarcinile , sub comanda lui Grindeanu, până la numirea noului guvern.

Cetatea dacică Singidava (Cugir/Alba) va găzdui în perioada 24 – 26 iunie a X-a ediţie a Festivalului Cetăţilor Dacice. 200 de luptători daci şi romani vor lupta sub culorile opoziţiei şi respectiv ale PSD-ului. La final caţiva Centurioni işi vor da demisia şi pe urma şi-o vor retrage . Tarabostes nu au majoritatea pe câmpul de luptă, poate la festivalul de anul viitor ... Festivalul Cetăţilor Dacice se va desfăsura pe Stadionul Parc din Cugir.

Gabi Firea şi-a făcut testul de inteligenţa. În dreptul punctajului realizat scria : Sunteţi obosita , odihniţi-va şi repetati testul. Doamna ,nu va mai osteniti , nu e de la oboseală !

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac a declarat că Liviu Balint ,deputatul de Salaj , a avut comportament de maidanez politic vânzandu-şi votul pentru moţiunea de cenzură şi, de aceea, va fi exclus din partid . De parcă ceilalţi deputaţi şi senatori ar fi ... " câini de rasa " , noua ne par corcituri care migreaza de la maidanul de stănga la maidanul de dreapta şi viceversa, javre politice !

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |