|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 26 Noiembrie 2017

Mihai Tudose: "Am făcut într-un an cât nu aţi reusit voi cu tehnocraţii ... Am facut eforturi foarte mari pentru a repune ţara pe linia de plutire". Nu ştim despre ce ţară vorbeşte, la noi Euro a atins un nou nivel record, peste 4,65 lei.

Doar 3% din bugetele pentru sănătate sunt consacrate prevenirii maladiilor netransmisibile, în contextul în care tratamentul acestor boli monopolizează 80% din bugete a declarat Vytenis Andriukaitis, comisarul european pentru Sănatate. Printre cauze: consumul de alcool, fumatul, lipsa exerciţiilor fizice.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu se plânge ca România se confruntă cu un deficit foarte mare de forţă de muncă şi zice că soluţia ar fi atragerea românilor plecaţi, înapoi în ţara. Cu ce ?, cu legi anti justiţie, cu corupţie, cu democraţie mimată , cu ţopaială fiscală impredictibilă, cu un sistem sanitar ciudat, cu un învătământ şi mai ciudat ? Mai bine citiţi-va fişa postului, acolo trebuie să scrie că este obligaţia dumneavoastră să aveţi slujbaşi la stat doar cât este nevoie şi veţi constatata că aveţi câteva sute de mii care se fac că muncesc acolo. Numai dupa ce aceştia se vor angaja la privat, se vor intoarce şi cei plecaţi pe afară.

Omul de afaceri Ioan Neculaie, care are de executat o pedeapsă de doi ani de închisoare, a fost arestat în noaptea de joi spre vineri la Giurgiu când încerca să treacă graniţa. Deci mai sunt şi afacerişti care nu reuşesc să fugă din ţară.

Mihai Tudose, despre statul paralel: "Nu înţeleg conceptul, sincer". Domnu' Tudose să întelegem că sunteţi paralel cu statul paralel ? Aţi lipsit la lecţia cu liniile paralele de la cursul de geometrie al profesorului Dragnea ?.

Referindu-se la integrarea Repulicii Moldova în UE, Preşedintele Klaus Iohannis a declarat : "O scurtatură via unirea cu România cred că nu este o cale foarte fezabilă în acest moment". A mai spus ,în limbaj diplomatic ,că va vizita Chişinăul când " va fi vremea potrivita", adică ,în limbaj nediplomatic, "la paştele cailor" .

Banca Transilvania, prin achiziţia Bancpost (dupa Volksbank), atacă prima poziţie din România.

Un studiu realizat de Retail Data Monitoring arată că produsele cumpărate online sunt cu 6% mai ieftine ca în magazinele clasice ale aceluiaşi retailer. Explicaţia :costuri mai mari pentru operarea unui magazin fizic, adică, chirie, întreţinere, depozitare, costuri mai mari de personal.

Dragnea : "Iohannis a pus sistemul pe mine si îmi cere demisia. Asta e plăcerea lui. Mai pune câte o parte din sistem pe mine şi iar îmi cere demisia. Aşa se lucrează. Se pare că e o colaborare buna PNL-DNA, pe care am văzut-o la şueta GDS".

A fost desemnată compania care va implementa RO ALERT, sistemul de avertizare a populaţiei în situaţii de Urgenţa: SC Telekom România Communications SA

În 2018 ar putea avea loc cutremure devastatoare cauzate de încetinirea vitezei de rotaţie a Pământului.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban : "Avem semnale din ce în ce mai serioase că din dorinţa disperată de a-i salva pe Dragnea, pe Tariceanu şi pe alţi lideri PSD de consecinţele faptelor lor, majoritatea găunoasă PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a preşedintelui Iohannis".

Schimbările aduse Codului fiscal vor bulversa economia de la 1 ianuarie 2018, pregătiti-vă pentru ce-i mai rău !

Carmen Dan se disculpă pe la televiziuni în loc să facă imposibilă pensionarea politiştilor la vârste sub 65 de ani ,în niciun caz la 47 de ani, în timp ce restul fraierilor muncesc până la 65. Să ştiţi doamnă că probabilitatea să mori într-un accident de muncă în industrie este mai mare dacât probabilitatea să mori ucis de un infractor care … probabil s-a săturat să mai plătească taxă de protecţie.

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |