|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 15 Octombrie 2017

Sistemul antirachetă de la Deveselu se va modifica în aşa fel încât să răspundă şi pericolului reprezentat de Coreea de Nord, a declarat şeful NATO Jens Stoltenberg. Se poate citi printre rânduri că traiectoria rachetelor poate fi Deveselu spre Coreea de Nord via Moscova.

Cele trei aeronave F-16 Fighting Falcon cumpărate de România de la portughezi pot transporta noua generaţie de bombe nucleare americane, B61-12, reglabile de la 0.3 până la 50 de kilotone de TNT, care pot lovi ţinte la caţiva metri sub pamant şi produc praf radiocativ în cantităţi reduse. Acestea pot fi folosite pentru lovituri tactice în cazul unui război cu Rusia. Deocamdata NATO nu a dotat România cu aceste bombe dar e posibil să fie mutate, din Turcia sau Italia, in România.

Foarte mulţi poliţişti păzesc moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva şi anunţă pelerinii că în preajma bisericilor şi în zonele adiacente au fost constatate peste 3.000 de infracţiuni. Numai Scaraoţchi, căpetenia dracilor, este de vină.

Victor Ponta: "Mihai Tudose a reuşit să scape din Guvern de cei mai importanţi soldaţi ai Cartelului de la Teldrum ( Mihai Busuioc, Sevil Shaideh şi Răzvan Cuc). A rămas Carmen Dan ca ultimă redută a Cartelului. Rovana Plumb este victimă colaterală pentru că oricum Dragnea nu avea de gând să se lupte pentru ea"

FMI prognozează pentru anul viitor un deficit de 4,5% din PIB . Economia creşte, dar deficitul bugetar se adânceşte. Se acumulează dezechilibre fiscale tot mai mari. Domnu' Tudose sunteţi acasă ?

Preşedintele Ford România, John Oldham, a declarat că fabrica din Craiova va fi unicul loc de producţie a noului EcoSport, care se va vinde pe piaţa UE.

Angajaţii din multinaţionale au o productivitate dublă faţă de cei din companiile româneşti.

Peste 10.000 de militanţi ucraineni de extremă dreaptă au sărbătorit la Kiev, împlinirea a 75 de ani de la înfiinţarea Armatei Insurecţionale Ucrainene (UPA), o controversată organizaţie militară care şi-a desfăşurat activitatea în anii 1940 şi 1950, relatează AFP.

Aromânii au fost recunoscuţi prin lege ca minoritate naţională în Albania.

Un castor, animal care a dispărut în anii 70 de la noi , şi-a facut apariţia în incinta Muzeului Astra din Sibiu. Se pare că este rezultatul unui proiect de repopulare cu această specie de mamifere. 21 de castori au fost aduşi,în 1996, în diverse zone din ţară.

Suedia intenţionează să renunţe la plata cu bani lichizi în urmatorii 5 ani. România nu intenţionează … baieţii de pe piaţa neagră pot să stea liniştiţi.

Traian Băsescu: "Voronin nu şi-ar fi dat ţara ruşilor, însă Dodon ar da-o mâine". Băsescu i-a propus liderului PCRM, Vladimir Voronin, să facă Unirea cu România, când ambii erau şefi de state.

Tiger Woods deja cartografiază cele 56 de hectare ale resortului de golf Theodora Golf Club, situat în localitatea Teleac, comuna Ciugud, în apropiere de Alba Iulia ,judeţul Alba. Terenul de golf va avea cel mai lung parcurs din Europa : PAR 6, de 735 de metri. La inaugurare Klaus Iohannis s-a întalnit cu grupul de la Cluj , Ioan Rus şi Vasile Dâncu plus fostul şef al serviciului secret din MAI, Virgil Ardelean. Se pare că au exersat lovituri de golf pe un manechin de paie ce semăna cu Dragnea doar că avea mustaţa din mătase de porumb.

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |