|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 22 Octombrie 2017

Legea recursului compesatoriu a lui Tudorel Toader goleşte puşcăriile (deţinuţii beneficiază de reducerea pedepselor primite pentru că au executat sentinţa în condiţii improprii). Statistic vorbind 80 % dintre ei vor recidiva. Atenţie la buzunare !

Romica Părpălea ,fost vicepreşedinte al PSD Teleorman ,cel care l-a denunţat pe Liviu Dragnea şi în dosarul Referendumul, finalizat cu condamnare definitivă la doi ani de închisoare cu suspendare, a făcut un nou denunţ împotriva lui Liviu Dragnea, de data asta în legatură cu Tel Drum.

Dragnea şi-a asumat producţia record la floarea-soarelui din acest an ,de 3,16 milioane tone. Mulţumim din inimă partidului !

Federaţia Sindicatelor Libere din Invaţamânt (FSLI) semnalează că avem 4.500 de cadre didactice necalificate la catedre . Suntem prima şi singura ţară din Uniunea Europeană în care necalificaţii le pot preda ,în şcoli ,copiilor. Copiii nu trebuie să-şi facă probleme , ţara îi vrea proşti !

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, despre femeile hărţuite: "Nu cumva s-au complăcut pentru nişte avantaje ?" Dacă mai este vreo faţa bisericească care nu a bătut câmpii ortodocşi aşteptam noi declaraţii !. Noi spunem doar: Iarta-i Doamne că nu ştiu ce declară !

Regiunile italiene Lombardia şi Veneţia organizează un referendum pentru a cere mai multă autonomie. Ţinutul Secuiesc nu o să ceară pentru că şi-a tăiat toate pădurile şi speră că o să le taie şi pe cele din afara ţinutului lor dacă rămân ca până acum. Drujba lui Dumnezeu …

Gabriela Firea promitea că noile companii finanţate din banii bucureştenilor vor fi conduse de profesionişti. Oamenii de partid sau apropiaţii familiei sale numiţi la conducerea acestora pot fi şi ei profesionşti nu-i aşa ? .Glumim ! O parte i-a adus de la Voluntari …

Vladimir Putin :" Am greşit că am avut încredere în Occident , Rusia va continua să se înarmeze ". Rusia a testat o noua rachetă destinată sistemului Iskander cu rază de acţiune de 500 de kilometri , care poate transporta încărcătură nucleară.

Deocamdata românii nu pot achiziţiona produse de pe site-urile Amazon, cel mai mare retailer online din lume, dar acest lucru este pe cale să se schimbe.

Gazele din Marea Neagră vor trebui să îşi găsească clienţi în altă parte pentru că România are suficient gaz, cu excepţia lunilor de iarnă. În premiera, din 2019, pe conducte se va pompa şi în sens invers, să zicem spre Ucraina sau spre vest via Ungaria.

Dodon a fost suspendat temporar deoarece a refuzat să semneze decretul de numire în funcţia de ministru al Apărării a lui Eugen Sturza. Nu întelegem de ce nu l-a numit, pe scurt: preşedintele unei ţări imaginare îl numea pe ministrul unei ţări imaginare.

Unul din trei români care au luat credit în ultimul an s-a îndatorat cu peste jumătate din venituri.

Rusia a dotat Serbia cu şase avioane de vânătoare de tip MiG-29 , acestea vor decola de pe imensul butoi cu pulbere din Balcani.

Timp de sute de ani ,la români, slugile şi stăpânii nu stăteau la aceeaşi masă, dar slugile trebuiau să fie hrănite la fel. Asta se schimbă acum sub Dragnea Vodă care plăteşte stăpânii din slujba domnitorului cu altă oca decât pe slugile din sectorul particular. Ai să dai samă doamne !

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |