|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 29 Octombrie 2017Creşterea productivităţii muncii către un PIB care să se apropie de media europeana va mai dura înca doua decenii, în Romania, a declarat Gunther Oettinger, comisarul european responsabil pentru buget şi resurse umane.

Prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu a declarat : derapajele, fie la nivelul politicii fiscale, fie la cel al politicii veniturilor, nu pot fi corectate de cealaltă componentă, de politica monetară şi nici de politica macroprudenţială. Domnu Dragnea , sunteţi acasă ?

Putin l-a trimis la plimbare, la Bucureşti, pe Kirill , patriarhul ruşilor, în încercarea de a scoate din izolare Rusia pe seama ortodoxiei, elementului comun cu românii. Mai speră Putin ca ortodoxia să încline balanţa din subconştientul românilor către modelul rusesc. Daca neonaziştii au înviat în vest de ce nu ar învia şi comunismul hibrid în fostele ţări comuniste ? De fapt ar fi burghezia comunistă de care se temea Lenin metamorfozată în neo capitaliştii comunişti. Putin nu se teme de ei, se foloseşte de ei ca să se transforme într-un ţar.

Generalul în rezervă Dumitru Iliescu i-a explicat Comisiei SRI cum se face un dosar împotriva unei persoane incomode : se începe cu interceptarea convorbirilor telefonice şi se incheie cu stabilirea sentinţei şi comunicarea ei judecătorului.

Black Friday 2017 va avea loc în 17 noiembrie dar conform tradiţiei americane ar fi trebuit să fie în ultima vineri a lunii noiembrie, adică pe 24 noiembrie 2017. De aceea probabil va fi in ambele daca nu se blocheaza serverele …

Ministerul Sănătăţii va achiziţiona cantitate dublă de doze de vaccin gripal sezonier , faţa de anul trecut, peste 1 milion. Se anunţă o iarnă grea .

Centrul de tehnologie DB Global Technology şi Catalyst Solutions a realizat un studiu privind IT-iştii români din diaspora : 77% sunt deschişi la ideea de a se întoarce în ţară, deşi 43% sunt foarte puţin sau deloc informaţi cu privire la evoluţia sectorului IT din România. Dintre cei care nu iau în considerare revenirea în România, 40% sunt de părere că ar fi dificil să economisească bani în ţara natală.

Ksenia Sobceak, şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia Rusiei, ea a declarat că problema cu privire la situaţia Crimeei trebuie să facă subiectul unor noi discuţii. Omuleţii verzi l-au implorat pe Putin să-i integreze aşa că ce contează că Statele Unite şi Uniunea Europeană au refuzat să recunoască integrarea Republicii Crimeea şi a oraşului Sevastopol în cadrul Federaţiei Ruse. Omuleţii verzi nu ştiau că trebuie să aibă grijă ce-şi doresc că s-ar putea să primească !

A fost inventată o celulă solară transparentă care poate fi încorporata în ferestre. Aceasta este acoperită cu molecule organice ce pot absorbi undele de lumina infraroşii şi ultraviolete, care sunt invizibile pentru ochii oamenilor deci nu vor afecta luminozitatea ferestrelor.

Am fost sunaţi pe mobil ORANGE de un număr cu prefix ciudat, normal ca am avut o criză de paranoia, crezând că am intrat în atenţia serviciilor pentru ce scriem şi nu am răspuns dar am căutat prefixul, este de Guinea. Pe urmă am aflat că mulţi au fost sunaţi din Africa. Specialiştii ne sfătuiesc să nu răspundem la aceste apeluri.

A apărut vinul albastru. A fost creat de spanioli dar nu face sângele albastru.

Victor Ponta :"Liviu Dragnea şi ’Cartelul de la Teldrum’ au confiscat Partidul şi îl folosesc doar pentru puterea personală, pentru bani şi protecţie în faţa legii"

Războiul civil din Uniuniea Salvaţi România a fost pierdut de aripa nicuşorista, al cărei lider , Nicuşor Dan, a demisionat deoarece consideră că există o presiune pentru ca USR să îşi abandoneze scopul şi să devină un partid "ca toate celelalte". Domnu' Nicuşor, am mai avut un Front al Salvării Naţionale, dupa revoluţie ,care nu ne-a salvat, aşa că renunţaţi la salvarea României, această ţara care a avut ghinionul sau norocul să se situeze la graniţele marilor imperii.

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |