|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 10 Septembrie 2017Parlamentarii PSD şi ALDE au avizat favorabil legea iniţiată de UDMR care scade de la 20% la 10% pragul la care statul român este obligat să asigure folosirea limbii materne a minoritarilor. Domnu' Dragnea ,daca mai scădeţi puţin pragul o să folosiţi limba maghiară şi în Bucureşti . Bucureştiul este oraşul cu cei mai mulţi maghiari , după Budapesta.

Şi uite aşa UDMR înclina balanţa puterii în favoarea celui care face concesiunile cele mai mari , de această dată Dragnea, care a ajuns rău dacă luptă alături de mercenari maghiari.

Din cauza uraganelor, miliardarii şi beizadelele din România nu vor mai avea unde să se relaxeze în Caraibe ! Le mai rămân doar croazierele dar fără să acosteze .

Olguţa Vasilescu a zis că putea să aleagă să nu mai dea indemnizaţia pentru mame , dar că a preferat să o plafoneze. O alegere înţeleapta ! Oricum, ai să dai samă, doamnă, pentru multe alte chestii !

Românii care intenţioneaza să plece din ţara pentru mai mult de şase luni trebuie să notifice Fiscul înainte să PLECE DIN ŢARA ,altfel vor fi amendaţi cu … 10-20 euro !

Fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan toarnă în procesul pe fond în care Vasile Blaga este judecat pentru trafic de influenţa în dosarul finanţarii ilegale a PDL.

Ponta : "Adrian Năstase, Geoană, şi eu am încercat să ducem PSD spre un partid modern, de centru, care să câştige alegeri, care să guverneze bine. Dragnea l-a readus şi-l readuce, într-un ritm accelerat către un fel de partid din anii '90, cu o uriaşă ineficienţă şi incompetenţă guvernamentală, cu idei retrograde şi conservatoare şi care începe să se lupte cu tot ce înseamnă zona privată din România". Acum am înteles de ce, atunci când conta în politică, i se spunea Micul Titulescu !

Miniştri şi foşti miniştri români îl invidiază pe ministrul brazilian căruia poliţia i-a găsit valizele cu peste 16 milioane de dolari.

Navele cu refugiaţi care execută desant pe plajele românesti sunt tot mai mari, aşa cum am avertizat. Nu am folosit cuvantul desant întamplator, cu precizarea ca frontul este … toata Europa … de vest !

Ludovic Orban: "Anul viitor un sfert din primării vor intra în incapacitate de plată după majorarea salariilor în administraţie"

Guvernul a observat că ponderea salariilor primite de angajaţii români a fost de 34,2% din Produsul Intern Brut, potrivit Eurostat. Guvernul zice că are în vedere un model de dezvoltare diferit (Marxist, zicem noi), care va pune accent pe schimbarea distribuţiei de resurse dintre muncă şi capital, în favoarea angajaţilor. Guvernul nu a observat că s-a terminat campania electorala. Acum să dăm un exemplu ca să înteleagă şi domnul Dragnea: dacă România ar produce numai cabluri electrice ponderea salariilor ar fi 10% , altfel treaba este mult mai complicată: PIB reprezintă consum plus investiţii plus exporturi minus importuri.

Putin vrea acum Trupe ONU de menţinere a păcii desfăşurate însa numai de-a lungul liniei de demarcaţie dintre forţele ucrainene şi rebelii proruşi. Este de fapt o încercare a Moscovei de a stabili o frontieră recunoscută internaţional între Ucraina şi republicile omuleţilor verzi. În afară de Germania, care aplaudă forţată de interesele energetice, restul nu prea cad în plasă !

Şi englezii îi copiază pe protestatarii români ,pe pancartele lor scrie : "Exit from Brexit"

Primarul Gabriela Firea face "revoluţie" în trafic. Autobuzele ITB vor circula pe linia de tramvai .Dar băieţii deştepţi care deja circulă pe acolo o să le lase ?

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |