|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 17 Septembrie 2017

Putin ,referitor la furnizarea de armament Ucrainei de catre SUA : "Transferul de arme într-o zonă de conflict nu ajută eforturile de soluţionare paşnica, ci doar înrăutăţeşte situaţia". Sugerăm ca şi Ucraina să-şi cumpere armament de pe net la fel ca şi omuleţii verzi ai lui Putin.

Vizionarea excesivă a programelor TV poate declanşa autismul. Ar fi interesant să ştim care dintre politicenii români se uitau prea mult la televizor.

IKEA va investi aproximativ 80 de milioane de euro construind cel de-al doilea magazin din Bucureşti, pe bulevardul Theodor Pallady.

Petre Daea : "Vaca e un miracol extraordinar, care transformă furajul în lapte". Noi ştim doar că vaca ne dă nouă carne, lapte … ouă. Domnule Daea, o tradaţi pe oaie ?

Dumitru Dragomir, speriat de puşcărie, toarnă tot : "Banii din fotbal s-au dus în campania prezidenţială din 2014"

Alianţa Medicilor zice că ne pleacă medicii din ţară deoarece aici este "un sistem feudal, care este împărţit pe bisericuţe în care domină anumiţi şefi de trib"

"Pescariu Dinu a denunţat o cu totul altă persoană, un posibil trafic de influenţă săvârşit de un fost prim-ministru şi s-a denunţat pe el ca şi cumpărător de influenţă", a declarat Mihaela Iorga în plenul CSM. Nici Boc nu se simte prea bine !

Mirel Palada (fost purtător de cuvănt al guvernului Ponta) i-a spart buza lui Mihai Goţiu (senator USR ) pentru ca "discuta despre prietenul domnului Palada, Sebastian Ghiţă, şi despre drumul banilor la Ploieşti". Meciul de box a avut loc la Sala Polivalenta B1 .

Nina Iliescu , prezenţa discretă din umbra soţului, are o pensie de 10.600 de lei.Discreta dar cu pensie mare!. Ion Iliescu după ce a fost inculpat în dosarul Mineriada:"Nu am să-mi reproşez nimic"

Christoph Daum ,mesaj de adio românilor: " Părăsesc această ţară cu o lacrimă în ochi. M-am îndrăgostit de această ţara fantastică. Când traieşti aici, vezi diferenţa. Peisaje, locuri minunate şi oameni extraordinari! .Mi-a fost ruşine în România când am văzut meciuri cu câteva sute de spectatori. Apoi, la o zi după o dezamagire trebuie să fim uniţi. Cred în România, cred în oamenii de aici, chiar daca veţi avea dificultati"

Primarii din România şi-au majorat salariile şi acum nu mai au de unde să le plăteasca. Premierul Mihai Tudose zice că e problema lor. Lăsaţi domnu' Tudose că şi dumneavoastră o să aveţi de plătit salarii majorate, să vedem a cui va fi problema.

Rusia şi China au grijă ca embargoul asupra Coreei de Nord să nu fie total pentru că nebunul de la Phenian este singurul care poate apăsa butonul nuclear şi cine îl controlează negociază mai avantajos.

În sfârşit am ajuns pe locul unu în UE. Salariile românilor au avut cea mai mare creştere anuală în rândul statelor membre, de 18,6% cel mai mult din UE, după ce s-au majorat lefurile la stat . O fi bine , o fi rău ? Cheltuielile cu salariile administraţiei publice reprezintă aproape jumătate din veniturile fiscale ale statului român !

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |