|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 3 Septembrie 2017

În timp ce toate anunţurile de angajare pentru vânzatori în zonele cu etnici maghiari specifica că trebuie să fii bilingv , adică să ştii şi româna şi maghiara, managerul de la Kaufland Odorheiu Secuiesc îşi permite să spună că româna nu e o condiţie pentru angajare, că ar fi discriminare. Asta pentru că nu este magazinul lui şi nu-l interesează să vânda şi românilor. Nu ştim ce parere are şeful lui sau poate Kaufland vrea să fie boicotat de români pe tot teritoriul României !

Frauda de 3 milioane de euro de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti ne arată că mafia era chiar în interiorul Casei. Chiar preşedintele C.N.A.S., Marian Burcea a dispus ca funcţionarii din structurile de control să nu mai deranjeze furnizorii de servicii medicale false cu verificările legale. Frauda se făcea la serviciile medicale la domiciliu ,decontarea serviciilor false atingand 80 % , de aceea fondurile se epuizau rapid. Se cheamă crimă atunci cand furi din banii unor bolnavi grav şi apoi le respingi dreptul la îngrijiri medicale la domiciliu sub pretextul lipsei de fonduri.

Guvernul vrea ca sticlele de apă să fie marcate cu un timbru, la fel ca ţigările şi alcoolul, ceea ce probabil va transforma apa în produs de lux şi o va scumpi. Supraacciza la carburanţi va fi introdusă de Guvern, în două, etape 15 septembrie şi 1 octombrie, fiecare etapă urmând să scumpească şi benzina şi motorina cu câte 0,16 lei pe litru.

Igor Dodon şi-a rezolvat toate problemele din ţărişoara lui imaginară ,aflată sub ocupaţie rusă, şi acum se răsteşte la unioniştii care ar vrea să o unească cu România. Linişteşte-te domnule ,românii au văzut cât a costat unificarea Germaniei şi recunosc că România nu are suficienţi bani pentru o unificare dar se concentrează pe dezvoltare economică şi într-o zi vor avea suficienţi bani . În acea zi probabil că Igor Dodon va fugi la Moscova.

Orban: "Daca ajungem la guvernare îi dăm afara pe toţi cei angajaţi de PSD pe bază de pile şi cumetrii ". Probabil ca să-i pună pe ai lor …

Politicienii ALDE se plâng că n-au primit funcţiile promise de Dragnea. Mă mir că aşa nişte politicieni cu experienţa ca ei chiar au crezut că le vor primi .

Renault Technologie Roumanie (RTR) a avut o mare parte din contribuţie la crearea noului Duster Saga dar, la indicaţiile "preţioase" ale patronilor francezi, a facut o maşină mare la un preţ mic. Astfel francezii au scăpat de concurentul incomod din grădina lor, al carui succes începuse să-i cam sperie şi să le muşte din cota de piaţă. Renault va rămane cu imaginea latină şi designul senzual (l-am citat pe Van Den Acker, inginerul şef al grupului Renault)

Alegerile care vor avea loc în Germania pe 24 septembrie vor arăta dacă deschiderea graniţelor pentru refugiaţi o să o coste pe Angela Merkel, care candidează pentru al patrulea mandat.

Auzind ei de regiunea extrem de atractivă a Europei de Est, fraţii de gintă latină Sigma Alimentos, multinaţionala din Mexic, au cumparat 51 % din Caroli Foods Group producătorul de mezeluri autohton .

Terenul pe care îl va obţine primăriţa FIREA din vânzarea ELCEN către RADET are peste zece milioane de metri pătraţi şi va fi un megatun imobiliar .

Solicitarea Chişinăului de a introduce un subiect suplimentar la Adunarea Generală a ONU din septembrie cu privire la retragerea armatei ruse de pe teritoriul Republicii Moldova va duce la război între Rusia şi aceasta, prezice Lavrov ,ministrul de externe rus, această Mama Omida a diplomaţiei. Da domnule Lavrov, ne amintim că războiul ruso-georgian din 2008 a început după încercarea Georgiei de a înlatura trupele ruse din regiunea separatistă Oseţia de Sud dar s-au mai schimbat unele lucruri de atunci şi nu în favoarea Rusiei.

Fostul lider PSD Victor Ponta, zis şi Micul Titulescu, zis si Mickey Mouse, va juca la altă echipă alături de Sorin Câmpeanu şi de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro România. Finanţatorul Dragnea zice că nu comentează.

Meleşcanu : "Dosarul Roşia Montană a fost depus ilegal la UNESCO" .Care va să zică dacă încerci să protejezi ceva în ţara asta faci o ilegalitate.

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |