|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 9 Decembrie 2018

În Franţa, renunţarea la majorarea taxei la carburanţi nu a liniştit spiritele iar primul cerc al Europei este zgâlţâit din interior, semn că cei care se uitau la pericolele din afara cercului ar fi trebuit să se uite la cele din interiorul cercului.

Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei vrea să reintroducă vechea dare din evul mediu a fumăritului , actualizată ca taxa pe centralele termice de apartament. Reamintim că mai exista în evul mediu o dare numită vinăriciul prin care fiecare stăpân de vie trebuia să dea din zece vedre una. Ar trebui reactualizată şi această dare!

Primarii din Cluj-Napoca, Arad, Oradea şi Timişoara au lansat Alianţa Vestului. Chiar daca Boc zice că Alianţa nu are nicio legătură cu proiecte separatiste , acesta este, cel puţin, un semnal pentru puterea Dâmboviţeana, daca nu mai mult! Prea seamănă cu Alianţa Nordului din Italia.

Parlamentul ţării imaginare, numita Kosovo, vrea să-şi creeze o armată, în condiţiile în care, în prezent, securitatea este asigurată de o forţă internaţionala. Butoiul cu pulbere din Balcani o să mai aibă înca un fitil.

Luxemburg, este prima ţara din lume care va avea transport public gratuit. Doamna Firea nu poate să facă acest lucru pentru că tocmai a cumpărat autobuze de la turci şi cineva trebuie să le platească!

Ambasada Germaniei la Bucureşti a anunţat că a cerut Agenţiei Germane de Presa DPA şi televiziunii publice ZDF o precizare pentru materialul "Rumaenien feiert 100 Jahre Anschluss Siebenbuergens", despre unirea Transilvaniei cu România. Precizare: "Statul român modern a luat naştere acum 100 de ani prin unificarea mai multor regiuni, printre acestea şi Transilvania. Am sărbatorit, împreună, aniversarea acestui stat român modern la 1 decembrie. Saşii transilvăneni s-au pronuntat şi ei, din proprie initiaţiva, pentru noul stat, la Adunarea Saşilor din ianuarie 1919, de la Mediaş. Relatari publice care contrazic aceasta întelegere sau care pot conduce la interpretări eronate nu corespund punctului de vedere al Guvernului Federal."

Ruşii lucreaza la un smartphone băştinaş. Se va numi Yandex Phone şi va avea microfonul conectat la FSB, succesorul KGB-ului.

Preţul călătoriei cu metroul bucureştean va creşte din 2019, din cauza măririlor salariale obţinute de sindicalişti. Bucureşteanul plăteşte !

Călin Popescu Tăriceanu o să danseze/voteze cum cânta PSD ca să nu i se ridice imunitatea în sedinţa din februarie a Senatului.

Românii cumpara online mai mult de pe mobil, dar mai scump de pe desktop.

România trebuie să respingă cererea de extradare a jurnalistului Kamil Demirkaya pentru opiniile criticele exprimate prin presa, la adresa puterii de la Ankara. Cerem Ministerului Justiţiei din România să oprească procedura de extradare a ziaristului. Vă amintiţi că Erdogan, recent, i-a mulţumit Vioricăi Dăncilă pentru cooperarea în ceea ce priveşte identificarea colaboratorilor lui Gullen din România ? Dacă acesta este preţul pentru ca Viorica să se plimbe pe la turci am prefera să facă gafe în interiorul graniţelor nationale. Altfel, o să dea samă doamna!

Infirmierele de la Maternitatea Giulesti susţin că infecţiile cu stafilococ auriu s-au produs deoarece pacienţii nu au dezinfectat banii înainte să-i ofere ca şpagă.

Acţiunile Deutsche Bank au scăzut în urma anchetei privind spalarea de bani în care a fost implicată. Ar mai fi şi acuzaţii de finanţare a terorismului.

Paradoxal, îmbunatăţirea igienei a crescut numarul celor alergici. Dacă nu mai are cu cine lupta, sistemul imunitar se orientează către lucruri care în mod normal ar trebui să fie inofensive.

Învătamântul românesc este tot paralel cu piaţa muncii. Perfect paralel!

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |