|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 18 Februarie 2018

Vladimir Putin nu mai apare în public, explicaţia este că a răcit. Probabil că din cauză că strategul campaniei electorale l-a pus să se bălăcească la copca în formă de cruce. Nu ştim cine este vinovatul, apa rece, forma copcii sau vârsta…

Anchetatorul independent Robert Mueller a inculpat 13 cetăţeni ruşi, pentru influenţarea alegerilor prezidenţiale americane din 2016. Donald Trump se apără spunând că Rusia şi-a început campania în 2014, cu mult înainte ca el să fi decis să candideze. E adevărat ca ruşii i-au ajutat şi pe ceilalţi candidaţi ,operaţiunea lor a avut numele de cod: "Oricine în afară de Hillary Clinton"

De frica unei sesizări la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării , prim-ministrul Viorica Dăncila şi-a cerut scuze oficial pentru ca i-a făcut "autişti", pe cei care au sesizat la UE neregulile din România.

Înmatriculările Dacia în Europa au ajuns la o cotă de piaţă de 3.1% dupa ce au crescut cu peste 17% in ianuarie.

În Mexic sirenele au sunat cu 72 de secunde înainte de cutremurul de 7,2 pe Richter ,ceea ce le-a dat oamenilor timp să iasă din case. Nu au existat decese legate direct de cutremur.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea :"Sper să nu mai auzim de bani daţi de pacienţi personalului medical după majorarea salarială de la 1 martie". Singurul ministru pe care îl apreciem în acest guvern est cam …idealist .

Klaus Iohannis :Nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să discrediteze DNA şi conducerea sa.

La fiecare guvern pus de PSD ne gândim că guvernanţi mai slabi nu există şi totuşi de la fundul bazinului de cadre de nădejde se aduc unii şi mai slabi în următorul guvern. Domnu’ Dragnea, ştim că aveţi alţii şi mai slabi, aşa că mai bine lăsaţi-i pe ăştia.

Arbitrajul de la Stockholm, care judecă conflictul dintre Gazprom Rusia şi Naftogaz Ucraina ,a declarat că Naftogaz Ucraina nu este obligat să plătească pentru volumul de gaz care a fost livrat pe teritoriul temporar ocupat din regiunile Lugansk şi Doneţk. Omuleţii verzi ai ruşilor trebuie sa-şi plătească singuri cele 1.3 miliarde de dolari pentru gazele primite. Încă nu ştim dacă Ucraina trebuie să plătească şi gazele consumate în Crimeea. Tratatul de la Kuciuk-Kainargi nu prevede nimic în acest sens.

În loc să fie felicitat, ambulanţierul de la Cîmpeni judeţul Alba care a cărat o pacientă în spate, a fost chemat să dea o notă explicativă pentru că nu a respectat protocolul. Ambulanţa nu a putut urca până la locuinţa pacientei din cauza stării proaste a drumului de acces.

S-a inventat turismul virtual. Într-o cameră amenajata ca un avion ,călătorii nici nu se ridică de la sol dar pe hublouri pot vedea zborul, stewardese reale le servesc masa, apoi işi pun caştile de Realitate Virtuală şi fac un tur complet al Parisului de exemplu. Se lucrează la varianta de groază în care terorişti "deturnează" avionul spre Siberia şi călătorii sunt debarcaţi în congelatoare de tip cameră.

Nina Iliescu a dezminţit că are pensie 10.600 de lei de la statul român. Pe pagina soţului şi-a publicat talonul de pensie care arată că de la statul român primeşte 2.159 LEI. Restul îi primeşte de la FSB (pe stil vechi: KGB) pentru că a avut grijă de agentul Nelu.

MOL România a deschis prima staţie de încărcare pentru autovehicule electrice în Bucureşti. Din cele 40 de staţii de încărcare din România, prevăzute în Proiectul NEXT-E, 21 vor reprezenta investiţii realizate de MOL. NEXT-E urmează să dezvolte o reţea de staţii de încărcare rapidă şi ultra-rapidă pentru autovehicule electrice care să conecteze Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croaţia şi România.

Formula cu care se calculează măririle de salarii de către Olguţa Vasilescu se va folosi şi la calcularea perioadei de detenţie pentru demnitari.

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |