|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 14 Ianuarie 2018

Să comparăm generaţia care a înfăptuit România Mare în 1918 cu generaţia de baroni locali din 2018 ? În clipa în care zicem "local" este clar că nişte fanarioţi judeţeni nu vor realiza nimic din ceea ce depăşeşte graniţele judeţului pe care îl căpuşează. Basarabia are o treime din populaţie unită deja cu România prin cei un milion de basarabeni care au cetăţenia româna . Deoarece România a recunoscut graniţa cu Republica Moldova, obligată, atunci când a intrat în UE, nu există altă soluţie decât ca Basarabia să ceară unirea altfel o să facă jocul oligarhilor ruşi.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizări de Cod Galben pentru Bucuresti si 12 judete din sud.

CIA neagă orice implicare în manifestaţiile din Iran. Agenţii implicaţi au fost daţi afara din agenţie cu mulţi ani în urma …

Milos Zeman a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale din Cehia. Acesta este prorus.

Selfita a fost catalogată drept tulburare mintală a persoanelor care simt nevoia să publice mereu fotografii cu propria persoană în mediile de socializare. Nomofobia reprezintă frica de a nu fi în apropierea unui telefon. Cyberhondria reprezintă senzaţia de rău după căutarea în mediul online a unor simptome de boală. Să nu ziceţi că nu v-am spus !

Ministerul de Externe rus ameninţă Republica Moldova cu noi represalii în urma promulgării legii care restricţionează retransmisia programelor informative şi analitice din Rusia .Legea a fost promulgată de preşedintele parlamentului Andrian Candu, în locul lui Igor Dodon, suspendat pentru că a refuzat repetat să o semneze. Credem că ruşii se întreabă de ce l-au sprijinit pe Dodon dacă stă tot pe tuşă .

Americanii vor redenumi strada din faţa Ambasadei Ruse din Washington după numele lui Boris Nemţov, politician reformist şi critic al lui Vladimir Putin. Boris Nemţov a fost împuşcat lângă Kremlin în 2015.

Rusia a desfăşurat o nouă divizie de rachete sol-aer S-400 în Crimeea.

Guvernul încearcă să răscumpere 51% din acţiunile Şantierului Naval Mangalia, pe care le Daewoo încearcă să i le vândă lui Damen. Tudose : "Trebuie să facem nişte fregate şi poate le facem noi".

Serviciile secrete ucrainene au găsit un document care aparţine şefului KGB din Ucraina în care scrie ca Patriarhatul Moscovei a fost creat de NKVD predecesorul lui KGB, actual FSB. Citam "Este important să fie asigurat că între candidaţii nominalizaţi SUNT MAJORITARI AGENŢII NKVD pentru a putea avansa strategia noastră la Sinod". Cam aşa este şi acum. Noapte bună ordodocşi, oriunde v-aţi afla.

Un preot care conducea beat a fost oprit de poliţia din Judeţul Iasi. Nu a recunoscut că el a condus şi a declarat că "Însuşi Dumnezeu a condus pâna acolo".

Şefii din poliţie care au demisionat s-au grăbit. Poliţistul pedofil a declarat: "Ce le-am făcut copiilor nu întruneşte elementele unei infracţiuni"

Tudose : "am transmis că dacă steagul secuiesc va flutura în vânt, toţi cei responsabili de acolo vor flutura lângă steag. Nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui. Cât timp cântă ei acolo, la ei în curte, e una, dar din punct de vedere legal lucrurile sunt foarte clare"

Ponta : "mă uit cu mare tristeţe la un PSD condus de traseişti de la PD şi PRM, de feudali analfabeţi şi aroganţi, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse"

Comisia Europeană a desemnat 39 de experţi pentru dezvoltarea unei strategii la nivelul Uniunii Europene în vederea combaterii fenomenului ştirilor false ,fake news, şi a dezinformarii în mediul online.

Codrin Ştefănescu: "Luni are loc, la PSD, şedinţa CEX . Conducerea partidului să rămâna cea care este, guvernul să-şi facă treaba". În concluzie … pupat piaţa Independenţei . Mai vedem …

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |