|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 7 Ianuarie 2018

Amazon a deschis recent un nou centru de inginerie în Bucureşti şi va recruta cel puţin 1.300 de angajaţi.

Crucea de Bobotează a fost produsă în congelator anul acesta, din cauza temperaturilor ridicate nu avem niciun râu îngheţat.

România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană la rata personalului angajat în sectoarele de producţie de înaltă tehnologie, conform Eurostat.

Epuizată după o scurtă luptă cu munca, Lia Olguţa Vasilescu se odihneşte pe un sezlong de pe terasa, cu piscină, a unui hotel de 4 stele din centrul Havanei.

Elena Udrea : "Eu am dosare penale şi sunt coruptă pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat prin campanii sau salariile de jurnalişti deontologi". Care va să zică PDL a sponsorizat ziarişti şi Coldea le-a dat informaţii.

9 % din totalul automobilelor vândute de RENAULT, adică 350.000, sunt DACIA DUSTER. Secretul strategiei low-cost a RENAULT: costul de 10 euro/oră al manoperei în EST, de 3 ori mai mic ca în Franţa.

Cabana lui Adrian Năstase de la Azuga a fost incendiată de servicii ca să vadă poporul că are nu numai la Cornu. Să numărăm casele.

Imamii din Turcia au decretat că fetiţele pot deveni mirese chiar şi la vârsta de nouă ani, este suficient să fie în măsură să procreeze. De ce se fac Imamii că nu ştiu că miresele copii sunt de fapt vândute de către familiile lor ? Pentru că Evul mediu nu s-a încheiat pe acolo.

Preafericitul Părinte Daniel sărbătoreşte Crăciunul pe stil vechi, pe data de 7 ianuarie. După vizita la Moscova a împrumutat obiceiurile vechi. Ajuns la doar 38 de ani, Arhiepiscop al Iaşilor şi Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei, iar la vârsta de 56 de ani, Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, are un dosar cu o ascensiune rapidă cum numai prea–acoperiţii masoni au.

Guvernul a adoptat o ordonanţa de urgenţă care permite Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) să reţină la bugetul propriu 15% din sumele recuperate de la contribuabili pentru a le acorda premii angajaţilor. Acum aţi înţeles de ce sunt lăsaţi contribuabilii să fure ani de zile ?

Dodon a anunţat începerea lucrărilor de reparaţie a clădirii Preşedinţiei, devastată în timpul protestelor din aprilie 2009. Probabil vrea ca protestatarii Anti-Dodon să aibă o clădire reparată în care să dea cu pietre altfel nu s-ar şti care au fost loviturile din 2009 şi care vor fi din 2018.

Iran: revolta impotriva ayatollahilor este facută de cei mai săraci iranieni, cei din oraşele mai mici, unde regimul ayatollahilor a avut sprijin ... până acum .

Emanuel Ungureanu, deputatul USR care a dezvăluit practicile medicului Mihai Lucan : "descoperim o ţară coordonată de reţele de tip mafiot, care cuprind medici, procurori, judecători, oameni din SRI, cu complicitatea altor doctori care ştiu că pacienţii sunt direcţionaţi de la stat la privat, unde sunt jecmăniţi de bani" .

Igor Dodon a fost suspendat temporar pentru a treia oară din funcţie, deoarece a refuzat repetat să promulge legea "anti-propagandă" . Supărarea sa este datorită interzicerii buletinelor de ştiri ale televiziunilor din Federaţia Rusă transmise în Republica Moldova.

Nemulţumiţi de corupţia din ţara lor, locuitorii din trei judeţe din nord-vestul Bulgariei vor să se unească cu România ca să experimenteze corupţia de la noi. Iniţial am râs dar acum ne gândim că ori şi-au băgat serviciile secrete coada ori bulgarii au pus ochii pe zona Timisoara-Arad unde speră să-şi găsească servicii. Propunem să dăm la schimb Bulgariei doua judeţe: Harghita şi Covasna.

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |  Adauga in favorite