|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 8 Iulie 2018

Reforma sistemului judiciar din Polonia şi din România este rezistenţa împotriva uniformizării, dorită de Coana Europa care speră că o justiţie uniformă în toate statele UE va crea o presiune asupra politicului, modelându-l dupa pofta inimii ei. Dacă priviţi tabloul de la distanţa potrivită veţi vedea lupta dintre naţional şi federalismul european. Daca în acest tablou, în partea românească, nu ar fi apărut şi nişte târgoveţi , penali şi mafioţi ar fi fost mai bine.

Ministrul de externe Teodor Meleşcanu a zis că România va fi alaturi de UE în războiul comercial cu America al oţelului şi aluminiului. Fraţi, fraţi, da' oţelu' e pe bani.

Ministrul Finanţelor a dispărut de pe lista datornicilor la ANAF, dar a apărut pe lista datornicilor premium la bănci. Urmatoarea listă pe care poate apărea este cea a persoanelor cu degetul mic amputat de recuperatori.

Barack Obama : "Observăm o ascensiune a naţionalismului în faţa extraordinarei schimbări pe care o trăieşte lumea in planurile tehnologic, economic şi politic"

Asociaţia Crescătorilor şi Exportatorilor de Bovine, Ovine, Porcine din România consideră că pagubele datorate virusului pestei porcine africane vor fi imense şi ne vor afecta pe o perioada de 30 de ani. Pagubele vor putea fi suportate din bugetul UE.

Englezii s-au prins că au greşit cu Brexit-ul şi acum vor o zonă de liber schimb între Regatul Unit şi UE. Dar asta nu rezolvă decât o parte din probleme.

Isărescu, către bancheri: "Creaţi-va o altă piaţa, creditaţi firmele. Retailul nu mai poate alimenta creşterea"

16 ţari din Asia în frunte cu China, India şi Japonia intenţionează să creeze cel mai mare bloc comercial din lume. Inclusiv Australia a fost invitată ,Uniunea Europeană va avea statut de partener iar Rusia a primit garanţii că va putea exporta avantajos pe această piaţă. Donald Trump se va juca singur şi are o singură jucărie: bumerangul protecţionismului. Însa orice bumerang are tendinţa să se întoarcă la cel care l-a lansat şi să-l lovească în freză.

Din serialul "Ce gafe a mai făcut premierul nostru" săptămâna viitoare va fi episodul în care Viorica Dăncilă se va întalni cu Juncker şi Timmermans.

Academia Română atacă dur Proiectul de educaţie parentală considerându-l : "o încercare asemănătoare regimurilor totalitare de obţinere a omului nou, fără familie, naţionalitate, ţară, identitate " Proiectul Ministerului Educaţiei Nationale, de legiferare a unui "sistem de educaţie parentală fără nici un specific românesc, cu implicaţii enunţate explicit împotriva familiei tradiţionale, ca nucleu al vieţii sociale, culturale, morale şi creştine, milenare a românilor, presupune o educaţie uniformă a copiilor, fără diferenţe de sex, de particularităţi antropologice şi psihologice, de mediu comunitar (rural, urban), etnic"

PSD vrea să-l suspende o perioadă pe preşedintele Johanis să-şi facă ei jocurile şi apoi să-l repună în funcţie fără să convoace un referendum de revocare care l-ar face pe acesta să câstige urmatoarele alegeri. Întrebarea este daca va fi razboi civil sau nu !

Cotidianul american The New York Times: "România slăbeşte legislaţia privind abuzul în serviciu în doar trei zile, într-o manieră neobişnuit de iute" Pietenii ştiu de ce !

Guvernul a păstrat nivelul de redevenţa actual, în Legea Offshore, aşa cum au cerut investitorii. Nivelul de redevenţă actual este mult sub media mondială, de pe vremea când am dat Petromul cu terenuri petroliere cu tot la austriecii de la OMV. Aproape că îl credem pe Putin că ne dau capitaliştii nişte oglinzi şi mărgele pe hidrocarburi dar daca le-ar lua ruşii fără să ne dea nimic ar fi mai bine ? Paradoxal este că şi cei care vor ca felia de tort a României să fie mai mare au pus batista pe ţambal, de teamă să nu fie acuzaţi că susţin interesele ruseşti. Şi mai este un paradox, nu am vazut nicio acţiune rezist la lezarea intereselor României.

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |