|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 10 Iunie 2018

Economiştii Bancii Mondiale zic că la noi există zone urbane, dinamice şi integrate în UE şi zone rurale, sărace şi izolate.

Piaţa Victoriei a fost ocupată de cămăşile albe ,culoare inspirat aleasă pentru că PSD se bizuie doar pe cei care nu muncesc: pensionari , bugetari ( care doar se fac că muncesc) şi asistaţi sociali. Cu astfel de manifestaţii a început şi fascismul şi sovietizarea. Cu desemnarea unor duşmani ai poporului care s-a dovedit că nu erau duşmanii poporului.

Cămăşi albastre au cei care care muncesc, nu cămăşi albe! Daca tot am deschis cutia cu cămaşi albe marca Pandora să ne pregătim să deschidem şi cutia cu pantaloni maro.

Recomandăm editurilor să suplimenteze tirajele cărţilor Învaţaţi limba rusă, Învaţaţi limba maghiară şi Învaţaţi limba turcă sau Învaţaţi limba bulgară dacă Putin se hotărăşte să reînfiinţeze Ţaratul româno-bulgar, pardon, bulgaro-român.

Rachetele strategice hipersonice Avangard, care zboară cu 20 Mach, adică de 20 de ori mai rapid decât sunetul, vor fi livrate armatei ruse în 2019. Adevarul este că şi în al doilea război mondial ruşii au câştigat datorita rachetelor Katiuşa. Şi acum ar câstiga, datorită rachetelor Avangard.

Vladimir Putin, a declarat că a avertizat Europa cu caţiva ani în urma despre riscul ca Statele Unite să se amestece în "bucataria interna" a celorlalte ţări, dar nimeni nu a vrut să asculte.

Aleşii locali vor primi PENSII SPECIALE la încetarea mandatului. Este una din modalităţile prin care PSD le multumeşte pentru că dirijează alegerile în direcţia votării PSD-ului. Pensii speciale să fie că şi aleşii din opoziţie o să aplaude.

Guvernul a oprit procedura de includere a zonei Roşia Montană în patrimoniul UNESCO, fără dezbatere publică. Fără comentarii !

Sentinţa în dosarul angajărilor fictive, în care este inculpat Liviu Dragnea, a fost amânată de magistraţii Curţii Supreme pentru 21 iunie.

Viorica Dăncilă şi-a informat colegii, în cadrul şedinţei de guvern de vineri, despre ce a făcut în Portugalia : "Am vorbit despre preluarea preşedinţiei României la 1 ianuarie 2019" .Voia să zică preluarea preşedinţiei Consiliul Uniunii Europene sau are ambiţii mari ?

Proeuropeanul Andrei Năstase a câştigat alegerile pentru primăria Chişinăului învingandu-l pe prorusul Ion Ceban. Iar o să facă Igor Dodon anticameră la Putin.

Fabrica de ceasuri vizitată de Dragnea în Elveţia a anunţat că i-a dispărut o Lupă de ceasornicar. Probabil că cerneala cu care şi-a scris parolele de la conturi s-a decolorat şi a avut nevoie de lupă.

Isărescu: Românii din străinătate au trimis iniţial bani pentru a-şi ajuta familiile din ţară. Cu timpul s-a constatat că oamenii au vrut să facă şi mici investiţii. Din patriotism local, din patriotism general, din nevoie, din aspiraţie.

Victor Ponta consideră că Liviu Dragnea a organizat mitingul pentru a pune presiune pe judecătorii de la ÎCCJ, care urmează să se pronunţe în dosarul acestuia. Al doilea scop : presiune pe preşedintele României privind demiterea lui Koveşi.

La "International Vampire Film and Arts Festival", care se încheie azi la Sighişoara, unul din vampiri s-a lăudat l-a muşcat pe Liviu Dragnea. Ceilalţi vampiri nu l-au crezut pentru că nu prezenta niciun simptom. Vampirul, nu Dragnea …

Reintegrarea Rusiei în G7, susţinută de Donald Trump, a fost refuzată de Franţa, Germania, Italia şi Marea Britanie.

Propunem ca baronilor locali să li se spună CIOCOI pentru că mecanismul este similar doar că înainte boierul scăpăta (prin furturi sistematice ale ciocoiului) iar acum statul scapătă (furat sistematic prin comisioane şi corupţie).

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |