|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 17 Iunie 2018

Klaus Iohannis l-a nominalizat pentru funcţia de director SIE pe deputatul PSD Gabriel Vlase. Dragnea a zis că o să citească nominalizarea până o să o înteleagă. Să-l ajutam : Se zice că uiţi adesea unde ai pus pipa păcii dar nu uiţi niciodată unde ai îngropat securea războiului.

Oare să nu ştie Dragnea că Gabriel Vlase, a petrecut sfârşitul săptămânii trecute în Tel Aviv şi Ierusalim, în compania unor influenţi evrei americani ?

Francois-Regis Mouton, director în cadrul Asociaţiei Internaţionale a Producătorilor de Petrol şi Gaze :"România ar putea deveni al treilea mare producător de gaze naturale din Europa, odată cu extracţia celor din Marea Neagră"

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite va examina, la 22 iunie, proiectul de rezoluţie propus de R. Moldova, privind retragerea trupelor ruse şi armamentului rusesc din Transnistria dar nu şi din raioanele de est ale Republicii Moldova, în baza prevederilor acordului moldo-rus de încetare a focului din 21 iulie 1992.

Adrian Năstase :"În opinia mea, constatăm un declin general al partidelor politice. Calitatea celor care vin spre politică în ultimul deceniu a scăzut foarte mult. În plus, a mai fost şi votul uninominal, care a adus în Parlament oameni cu bani, descurcăreţi, dar care nu erau specialişti."

Doar 3,5% din producţia de vin a României ajunge pe pieţele externe. Restul stă în butoaie ca să se învechească … până când se va schimba percepţia băutorilor de vin precum că producem doar mărfuri ieftine.

România se află pe primul loc în Europa la creşterea costului orar cu forţa de muncă, de patru ori mai mare ca media UE.

Revista satirică franceză Charlie Hebdo a publicat o caricatură în care Simona Halep apare cu trofeul de la Roland Garros strigând "Fiare vechi! Fiare vechi!". Simona a zis No Comment. Daca am face caricaturi acum am face una în care Mareşalul colaboraţionist Philippe Petain (Regimul de la Vichy) ar striga "Vive la France !" Acesta ar fi "Salutul francez" …

Eurostat : România a înregistrat în luna mai cea mai mare rată anuală a inflaţiei dintre ţările europene, de 4,6%, faţă de o medie de 2% în UE.

Traian Băsescu: "România progresează, dar nu neapărat din bună guvernare. Guvernarea e de proastă calitate"

PSD a recunoscut distribuirea trucajului în care se părea că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţionala, nu primarul Gabriela Firea.

Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Naţionala când s-a aflat în treabă pe lângă Simona Halep. Primariţa zice că s-a încercat compromiterea acţiunii de către aparatul soroşist, noi zicem că este începutul sfârşitului pentru ea.

Uniunea Salvaţi România (USR) : "Fondul Suveran înseamnă falimentul României, deoarece scopul său este unul politic şi nicidecum unul economic, dat fiind că actuala coaliţie de guvernare are nevoie imediată de bani pentru a plăti pomenile electorale. Legea de înfiinţare nu respectă nicio logică economică şi e doar o formă prin care PSD va căpuşa companiile de stat, pentru că prin intermediul său se va ascunde atât datoria publică, cât şi deficitul bugetar." USR si PNL au contestat la Curtea Constituţională legea privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

Mafia face Lobby pe lânga guvernul Canadei să ridice vizele pentru români deoarece criminalitatea organizată românească le încalca teritoriul.

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |