|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 13 Mai 2018

O firmă producătoare de seifuri a anunţat că a inventat frigiderul-seif pentru a avea românii unde să-ţi ţină cireşele. Firma speră că va fi cumpărat şi de soţiile care vor să-şi ţină soţii la cură de slăbire.

Racheta căzută-înfiptă în curtea unui botoşănean nu este rusească, este o rachetă antigrindină a Centrului Antigrindină Iaşi.

Magazinul viitorului va fi o combinaţie de online şi offline şi reclamă targetată , vremea magazinului mărginit de ziduri de cărămidă a trecut, acum este nemărginit.

Oamenii buni deja migrează către aparatul de stat unde salariile au crescut iar de muncă este cam de zece ori mai puţin şi stresul este cam de 100 de ori mai mic. Ne-am bucura ca aceştia să aducă aparatul de stat la un nivel de competitivitate şi de profesionalism înalt dar tare ne e frică că vor copia stilul de ne-munca din instituţii şi vor fi corupţi rapid .

Cluj-Napoca se află pe primul loc în topul preferinţelor tinerilor de a se muta într-un alt oraş pentru un loc de muncă.

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, despre vizita premierului Viorica Dăncilă la Vatican : "Papa Francisc îşi respectă, ori de câte ori are ocazia, promisiunea făcută la începutul Pontificatului, de a se întâlni şi vorbi cu oamenii aflaţi la periferia societăţii. Astăzi, Papa Francisc s-a întâlnit cu premierul de faţadă al unei coaliţii politice, condusă de doi lideri cu probleme penale, de la periferia Europei creştine, civilizate şi democratice"

Israelul a bombardat poziţiile Iranului din Siria ca răspuns la tirul de rachete iraniene asupra Platoului Golan. Capul de pod iranian din Siria este aşa aprope de Israel încat distrugerea lui este obligatorie pentru Israel.

Pragmaticul Putin le-a promis israelienilor că nu o să le mai dea rachete sirienilor. Israelienii i-au promis că bancherii lor îi vor da bani !

Bashar al-Assad: "În Siria are loc un alt tip de război mondial, între principalele puteri. Poate că nu este un război mondial de anvergură, dar este un război mondial, poate de alt tip, nu precum primul şi al doilea, poate că nu este nuclear, dar în mod clar nu este un Război Rece; este ceva mai mult decât un Război Rece"

Iohannis o ironizează pe Dăncilă: "Cred că nu a înţeles ce s-a vorbit la Vatican" Domnul preşedinte a fost gentil pentru că serviciul secret îl informase că doamna Dăncilă nu fusese la Vatican, ci la Londra unde vorbise cu statuia din ceară a papei de la Muzeul Figurilor de Ceară Madame Tussauds.

Igor Dodon a reuşit să scape de concurenţă. Curtea de Apel Chişinău a respins cererea lui Traian Băsescu de anulare a decretului prezidenţial prin care i se retrage cetăţenia moldovenească. Îi reamintim lui Dodon : Câştigi sau pierzi ... tot pierzi ! Gospodin Dodon ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să primeşti !

Noua generatie Duster a crescut cu 31% Inmatricularile Dacia in Franta.

Angela Merkel: "Timpul în care se putea conta pur şi simplu pe SUA pentru a ne proteja s-a încheiat"

Vin ruşii, deocamdată numai prin reprezentanţi (Asociaţia Turoperatorilor din Rusia ATOR). Vor să vadă dacă turiştii ruşi cu venituri peste medie pot să arunce cu bani pe litoralul romanesc. Vor să vadă dacă avem sticle de vodca de 14 kg.

Suspecţii jafurilor de la Sineşti au fost prinşi în urma anchetelor privind jafuri petrecute şi în zona oraşului Pantelimon şi pădurea Pustnicu, dupa ce au folosit cardurile contactless furate cumpărând sub 100 de lei, în mod repetat, pentru că nu ştiau codurile PIN. Nişte amatori !

Tot mai mulţi şoferi teleormăneni sunt agresaţi în alte judeţe. Singura lor vină este că au număr de Teleorman ,indicativ TR. Sau poate că nu este singura lor vină… Depinde cu cine au votat !

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |