|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 11 Noiembrie 2018

În timp ce globalizarea autoritară de tip Putin se luptă cu globalizarea europeană de tip integrativ ( cu cercuri sau cu viteze si, mai nou, cu exituri ), naţionalismul, protecţionismul şi xenofobia cresc pe ambele maluri ale Atlanticului, în timp ce China, Japonia si India îşi văd de treabă. Medalia care are avers chipul lui Trump iar pe revers scris PROTECTIONISM va începe să frigă tot mai tare mâinile celor care au primit-o până acum.

Comisia Europeană a redus prognozele de creştere economică la 3,6%. Consumul scade, iar investiţiile nu compenseaza pentru a menţine trendul creşterii economice.

Dăncila i-a răspuns lui Timmermans la scrisoarea în 18 puncte : "Definiţia abuzului în serviciu e de sorginte sovietica şi a fost folosită pentru eliminarea unor persoane incomode". Da, şi noi înfierăm cu mânie proletară …

Trump consideră "foarte jignitoare" ideea lui Macron privind o armată europeană. Şi care ar fi jignirea ?

Călin Popescu Tăriceanu: "Realitatea e că nu am luat niciun ban, niciun leu mită sau alte foloase din partea sau în cadrul acestei afaceri denumite Microsoft". Este real şi faptul că Tăriceanu şi-a anulat vizita oficială la Madrid, unde urma sa participe la Congresul european ALDE. Deoarece dosarul în care Tăriceanu este acuzat de mită are 73 de volume credem că trebuie să-şi anuleze şi vacanţa de Crăciun.

Dragnea: "Te poţi gândi că domnul Tăriceanu e presat de DNA să susţină o moţiune de cenzură a PNL"

Suedezii au inventat un lichid format din molecule speciale de carbon, hidrogen şi azot care înmagazinează energie termica. Expus la lumina soarelui, legăturile dintre atomi se schimbă şi se formează un izomer. Energia înmagazinată în legaturi rămane şi dupa răcirea lichidului. Recuperarea energiei se face prin trecerea lichidului printr-un catalizator care face ca molecula să ajungă la forma sa inţiala, eliberând energie.

Băsescu, despre motivul pentru care Viorica, Vâlcov şi Dragnea preferă parteneriat public-privat: "Nu e variantă mai eficientă ca o ţară să fie jefuită legal".

Sanjeev Gupta ,miliardarul indian care a cumpărat ArcelorMittal prin intermediul grupului britanic Liberty House, zice că are în plan să investească 300 de milioane de euro la Galaţi.

Maşina care a ars complet în Bucureşti nu este cea tunată de fiul lui Dragnea, este un Lamborghini.

Compania poloneză de stat PGNiG a semnat un acord pe termen lung pentru gaze naturale lichefiate din SUA, mai ieftine ca cele ruseşti.

Serghei Lavrov, ministrul rus de externe, s-a declarat îngrijorat de manevrele militare ale NATO, desfăşurate în Norvegia dar şi în legătură cu desfăşurările militare din statele baltice sau la baze din România şi Polonia. Ruşii, mai întâi, au anunţat aceste ţări că au devenit ţinte şi pe urmă s-au îngrijorat. Acum o să vadă şi ruşii cum e să fii îngrijorat.

Specialiştii spun că vacanţele ne expun la noi bacterii care ne întăresc organismul iar o mică expunere la murdărie este necesară pentru o mai bună sănătate. Vacanţele în hoteluri cu mai puţine stele realizează imunizare mai bună … cu condiţia să nu se transforme în turul farmaciilor locale.

Cu banii daţi pe subvenţia la căldură, în doar doi ani, Primăria Bucureştiului poate cumpăra centrale termice pentru toate apartamentele din oraş ,conform unui calcul făcut de e-nergia.ro . E adevarat dar centralele termice nu pot vota, aşa că ce rost ar avea ?

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |