|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 21 Octombrie 2018

PSD amână dezbaterea asupra proiectului de lege privind combaterea spălării banilor şi finanţarii terorismului pentru că majoritatea PSD-ALDE este tot mai incertă. PSD ar vrea o armă pe care să o îndrepte împotriva ONG-urilor care îl critică dar vremurile în care votau orice "pentru că puteau" au trecut !

Uber testează un serviciu prin care firmele vor putea să recruteze angajaţi petru joburi de scurtă durată.

Băsescu :" Între "Ţopul" din Teleorman şi "Doamna" din Voluntari nu este nici o deosebire . Unul nenoroceşte o ţară, iar altul nenoroceşte o capitală, amândoi sunt incompetenţi, amândoi sunt avizi de putere şi mai ales, amândoi mint pentru a-şi acoperi matrapazlâcurile şi pentru a-i înşela pe români. Supărarea dintre ei pleacă de la suspiciunea că unul ar avea mai mult succes decât celălalt în înselăciune"

Consiliul General a respins proiectul de hotarare prin care Primaria Capitalei ar fi decontat combustibilul folosit de cetăţeni pâna la valoarea de 500 de lei pe lună daca mai multe persoane merg în comun cu un autoturism. De fapt, voia "Doamna" din Voluntari să dea câte 500 lei lunar (6000 lei anual) fiecărui taximetrist din Ilfov care operează fără autorizaţie în Bucureşti sub masca car sharing.

Fraţii de peste Prut, la fel ca fi cei de dincoace, îşi caută prieteni în ţările cu democraţie mimată. Erdogan vine la Chişinău, iar Viorica Dăncilă merge în Turcia, Emiratele Unite şi Kuweit.

Erdogan, i-a făcut cadou lui Dodon două autospeciale pentru intervenţie şi dispersarea participanţilor la proteste. Cei de dincoace de Prut şi-au plătit Tunurile cu apă cu … propriile taxe şi impozite !

Anca Dragu, fost ministru al Finanţelor Publice : "Pensiile speciale vor dispărea de la sine pentru că nu vor mai fi bani, pentru că la un moment dat România nici măcar nu se va mai putea împrumuta, aşa cum s-a mai întamplat. Pensiile sunt mici în România, mama nu s-ar duce la Miami pentru că are o pensie sub 1000 de lei, dar unii oameni mai şmecheri care au pus mâna pe putere şi-au făcut legi pe placul lor"

Efectele negative ale tensiunilor comerciale au afectat economia chineză, care a înregistrat în trimestrul trei din 2018 cel mai lent ritm de creştere anuală din ultimii zece ani.

România este clasată pe locul nouă în Europa în ceea ce priveşte alimentele risipite , fiecare român aruncă anual 129 de kg de alimente.

C.T. Popescu: Tudorel Toader "se comportă ca un avocat de hoţi"

Adina Florea, propunerea ministrului Tudorel Toader la şefia DNA, a primit aviz negativ de la CSM pentru probleme de raportare la onestitate şi imparţialitate.

Comerţul online transfrontalier creşte. Aproximativ 1 din 4 plăţi online cu cardul se efectuează cu carduri bancare emise în afara României. Aici intră şi cardurile diasporei!

Dragnea a lăudat măsura luată de Tudorel Toader privind majorarea vechimii, de la 8 la 10 ani, pe care trebuie să o aibă un procuror care vrea să lucreze la DNA sau DIICOT. Alexandra Lăncrăjan, procurorul care investighează dosarul TelDrum are 8 ani …

Discriminare pozitivă se cheamă când angajaţii străini sunt plătiţi mai bine ca românii (să ne întelegem, pe posturi similare !). Paradoxul apare deoarece legislaţia din România cere ca un angajat străin să fie plătit cu cel puţin salariul mediu pe economie, chiar daca face muncă slab calificată sau chiar necalificată, în timp ce românul poate fi plătit cu salariul minim.

Eckstein Kovacs: "Dacă nu-l dă nimeni afară din Guvern, Tudorel Toader să meargă, de ruşine, la Sf. Parascheva şi să spună că nu mai vrea să fie ministru" Dacă-l vedeţi la coadă la pupat de moaşte lăsaţi-l între în faţa !

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |