|  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 2 Septembrie 2018Elevii fug de şcolile profesionale în timp ce firmele se plâng că nu sunt suficienţi meseriaşi. Pentru absolvenţii de clasa a VIII-a, care vor să înveţe o meserie, exista 20.000 de locuri libere în şcolile profesionale. Dar mulţi vor învaţa mai departe la liceu cu gândul la vaporul cu diplome de studii superioare şi, mai mulţi, se vor baza pe ajutoare sociale aşa cum văd la părinţii lor.

Matteo Salvini, Viktor Orban şi Vladimir Putin, doi populisto-naţionalişti şi tătucul lor. Macron se joacă cu cercul pe afară căutandu-şi prieteni de joacă.

Lui Tăriceanu i-a crescut nasul ca lui Pinocchio dupa ce a spus :"firmele de lobby îmbraţişează o cauză pe care urmează să o susţină oficial dacă cred în ea" referindu-se la Rudolph Giuliani. Nu zău ? ,banii să curgă că justeţea cauzei nu conteaza! Tot Tăriceanu îl chema pe George Maior la MAE să dea explicaţii la declaraţia acestuia : "este o acţiune de lobby în favoarea unor persoane care au probleme cu justiţia" , ceea ce s-a dovedit corect.

Americanii au construit deja un hangar nou la Baza Aeriană de la Câmpia Turzii, pentru dronele MQ-9 Reaper, şi mai vor să cheltuie 40 de milioane de dolari pentru exinderi şi modernizări. Cu noua tehnologie de inteligenţă artificială drona poate să zboare, până la un an cu poza cuiva în memorie, a lui Putin să zicem, hotărând singură când este optim să-i dea lovitura de graţie.

Firea ar vrea să candideze la alegerile prezidenţiale de anul viitor, de aceea Dragnea ar vrea să asocieze violenţele jandarmilor cu Speranţa Cliseru, omul filierei Voluntari, fosta consilieră a lui Firea. Dragnea scapă de un contracandidat în caz că vrea şi mai ales dacă poate să candideze, şi mai taie din pofta de putere a lui Firea căreia nu-i mai ajunge Bucureştiul , numit mai nou Voluntari 2. De aceea Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan!

Să nu ziceţi că suntem paranoici dar dacă dizidenţa lui Firea este un complex joc politic al lui Dragnea, prin care aceasta să câştige preşedinţia ? Independentă–Dizidentă votată şi de PSD–işti si de cei ce urăsc PSD–ul şi de femei, târgoveţi, popor, şi alţi fraieri.

Vârsta de pensionare la bărbaţii ruşi se măreşte cu 5 ani, adică vor ieşi la pensie la 65 de ani, în timp ce speranţa de viaţa este de 66 de ani. Mai bine mărea vârsta de pensionare la 66 ani şi făcea pensionarea cu picioarele înainte şi cu onoruri naţionale ,salve de artilerie şi tot tâcamul.

Cei patru, cazaţi la Athenee Palace, erau trimişi de Patriarhul Daniel căruia i s-a arătat Dumnezeu şi i-a spus să-l zidească pe Dragnea în zidul dinspre est al Catedralei Neamului, împreună cu Firea.

Gurile rele spun că Theresa May danseză în turneul din Africa dupa cum îi cânta UE , i-a rămas muzica în urechi şi dansează peste tot.

Comisia Europeană investighează cele 22 de companii înfiinţate ,într-un timp record, de Firea, care operează în subordinea Primăriei Capitalei. Acestea fac concurenţă neloială deoarece au primit ajutoare de la stat sub forma de împrumuturi fără dobândă şi lucrări fără licitaţie. Dacă tot se ştie că statul este cel mai prost administrator să-i mai punem nişte firme în subordine ...

Yandex, proprietarul motorului de căutare rusesc, îl copiaza pe Google şi investeste in tehnologie, face probe cu Toyota Prius ca maşină autonomă.

Guvernul nu are bani să oprească răspândirea pestei porcine deoarcece nu mai sunt bani la fondul de rezervă pentru că s-ar fi cheltuit pe alte urgenţe zice Eugen Teodorovici. Aici domnul ministru nu are dreptate pentru că fondul de rezervă se alimentează în mod curent, nu doar prin rectificări bugetare. Deci nu sunt bani pentru că nu vrea domnul ministru să alimenteze contul. S-ar putea să-i apară ţaranii, cu furci, în bătătură, domnului ministru sau să-l aştepte la ieşirea din discotecă. Îi recomandăm domnului ministru să nu se urce nici în taxiul cu indicativul 1907 scris pe uşă, în indicatorul roşu.

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  HOME  |  FAQ  |  Site Map  |  Despre noi  |  Reclame  |  Contact  |