|  Home  |  FAQ  |  Reclame  |  Promotii  | 

LEXXAS, Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 18 August 2019Norvegia a detectat iod radioactiv în mostre de sol, în apropierea graniţei cu Rusia, la cateva zile dupa incidentul nuclear din regiunea rusa Arhanghelsk în care ruşii ar fi testat, de fapt, o rachetă de croazieră cu propulsie nucleară.

Premianţii UE: cel mai semnificativ avans al economiei în trimestrul doi din 2019 îl au Ungaria , România şi Polonia .

România a avut, în luna iunie 2019, cea mai mare rată anuală a inflaţiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preţurilor de consum de 3,9%.

Premierul britanic Boris Johnson urmează să se întalnească cu Merkel şi Macron pentru a discuta termenii Brexit-ului. UE a anunţat că este dispusă să discute pentru a evita ieşirea Marii Britanii din Blocul comunitar fără un acord, dar nu ia în calcul renegocierea prevederilor actuale. Boris Johnson este speriat de posibilitatea unei graniţe stricte cu Irlanda.

Fostul ministru Pop a scris o propunere pe genunchi: propune ca şcoala să înceapa fix din a trei zi de luni a lui septembrie. Această "reforma majoră " a invatamantului îi va purta numele.

Numirea lui Adrian Zuckerman în funcţia de ambasador al Statelor Unite în Romania, a fost blocată de Senatul american datorită unor acuzaţii de hărţuire sexuală.

Trupele chineze aduse la frontiera regiunii Hong Kong nu au avut efect de descurajare a protestatarilor şi China Continentala nu prea vrea să intre cu trupe în principala poartă de intrare a capitalului străin.

Guvernul provinciei autonome daneze Groenlanda nu vrea să-i vândă insula lui Trump.

Scăderea cererii externe afecteaza industria germană care este puternic orientată spre export. PIB‑ul Germaniei, a patra economie a lumii, a scăzut cu 0,1% în al doilea trimestru al anului, dupa un deceniu de creştere.

Ministrul Teodorovici a propus ca absolvenţii de facultăţi economice să fie angajaţi la ANAF fără concurs. Singura condiţie este să fie PSD-isti …Vă reamintim că am reorganizat site-ul (pentru o încarcare mai rapidă a paginilor) şi am divizat toate categoriile în mai multe pagini, de exemplu la categoria CUMPARATURI ONLINE veţi ajunge pe prima pagină care se numeşte : CUMPARATURI ON LINE Pagina 1 (https://www.lexxas.ro/rocumparaturionline1.htm)
Dacă doriţi daţi clic pe PAGINA 2 şi intraţi în urmatoarea pagină care are titlul CUMPARATURI ON LINE pagina 2 şi aşa mai departe. Numărul paginii va fi scris cu cifră ingroşată (bold) pentru a şti pe ce pagina va aflaţi.
Dacă doriţi puteţi intra pe pagina care conţine toate linkurile de la categoria respectivă pe o singură pagină dând clic pe linkul: CUMPARATURI ON LINE, toate linkurile pe o singura pagina (https://www.lexxas.ro/toaterocumparaturionline.htm)
Linkul pentru aceasta pagină se află în partea de sus şi de jos a oricăreia dintre cele 6 pagini ale categoriei CUMPARATURI ON LINE. La fel pentru oricare dintre categorii.

Din statisticile noastre, în luna trecută iulie 2019, 9444 pagini au fost accesate prin: Adresa directa / Semn de carte. Vă rugam să vă actualizaţi semnele de carte. De exemplu :

www.lexxas.ro/linkroprezcumparaturionline.htm CUMPARATURI ON LINE Pagina veche
are noua adresă:
www.lexxas.ro/toaterocumparaturionline.htm , CUMPARATURI ON LINE, toate linkurile pe o singura pagină

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  Contact  |  Site Map  |  Reclame  |  Promotii  |