|  Home  |  FAQ  |  Reclame  |  Promotii  | 

LEXXAS, Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 25 August 2019

Congresul PSD a desemnat-o pe Viorica Dăncilă drept candidat la prezidenţiale. A a fost votată în unanimitate ca în vremurile comuniste.

O persoană a murit în SUA ,din cauza ţigărilor electronice, după ce a dezvoltat o boală respiratorie severă.

Noi ciocniri au avut loc ieri între poliţiştii din Hong Kong şi manifestanţii prodemocraţie.

Consolidarea flancului estic al NATO în Polonia şi România, în paralel cu extinderea cooperării NATO cu Finlanda şi Suedia, o să le dea prilejul ruşilor să se joace de-a exerciţiile militare.

Avocatul Poporului a solicitat prefectului de Bucureşti atacarea în contencios a Hotărârii CGMB privind ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar în Capitala provocând furia doamnei Firea.

Mii de incendii din bazinul râului Amazon sunt provocate de oameni, care încearcă astfel să scape de reziduurile din zonele defrişate. Acum o să le vina idei şi la ai noştri …

România, Polonia, Estonia, Letonia şi Lituania au condamnat Pactul Ribbentrop–Molotov printr-o declaraţie comună dată în 23 august 2019 la 80 de ani de la semnarea Pactului care a conţinut protocolul secret ce a împărţit Europa de Est în sfere de influenţă.

Uniunea Europeană se opune propunerii, lansate de Donald Trump, privind invitarea necondiţionata a Rusiei să participe din nou la discuţiile liderilor din G7.

Putin s-a declarat îngrijorat de recentul experiment american de lansare a unei rachete de croazieră, cu rază medie de acţiune, de pe o instalaţie terestră. În coşmarurile, pe care le are, viseză multe rachete care decolează din Polonia şi Romania iar maşina de război rusă nu mai are resurse pentru a construi rachete în număr mare.

Rusia a lansat rachete balistice de pe 2 submarine nucleare la ordinul comandantului Putin către militari : "să analizeze nivelul ameninţării create la adresa ţării noastre de actele Statelor Unite şi să ia măsuri exhaustive în vederea pregătirii unui răspuns simetric"

Guvernul Republicii Moldova a respins marţi propunerea Moscovei de adoptare a Planului Kozak de federalizare a ţării .



Vă reamintim că am reorganizat site-ul (pentru o încarcare mai rapidă a paginilor) şi am divizat toate categoriile în mai multe pagini, de exemplu la categoria CUMPARATURI ONLINE veţi ajunge pe prima pagină care se numeşte : CUMPARATURI ON LINE Pagina 1 (https://www.lexxas.ro/rocumparaturionline1.htm)
Dacă doriţi daţi clic pe PAGINA 2 şi intraţi în urmatoarea pagină care are titlul CUMPARATURI ON LINE pagina 2 şi aşa mai departe. Numărul paginii va fi scris cu cifră ingroşată (bold) pentru a şti pe ce pagina va aflaţi.
Dacă doriţi puteţi intra pe pagina care conţine toate linkurile de la categoria respectivă pe o singură pagină dând clic pe linkul: CUMPARATURI ON LINE, toate linkurile pe o singura pagina (https://www.lexxas.ro/toaterocumparaturionline.htm)
Linkul pentru aceasta pagină se află în partea de sus şi de jos a oricăreia dintre cele 6 pagini ale categoriei CUMPARATURI ON LINE. La fel pentru oricare dintre categorii.

Am redirectat vechile pagini către noile pagini. Totuşi vă rugam să vă actualizaţi semnele de carte deoarece redirectarea face ca incarcarea paginii să dureze mai mult.
Toate paginile care aveau adresa ce incepea cu "linkroprez" au adrese noi care incep cu "toatero" De exemplu :

www.lexxas.ro/linkroprezcumparaturionline.htm CUMPARATURI ON LINE Pagina veche
are noua adresă:
www.lexxas.ro/toaterocumparaturionline.htm , CUMPARATURI ON LINE, toate linkurile pe o singura pagină

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  Contact  |  Site Map  |  Reclame  |  Promotii  |