|  Home  |  FAQ  |  Reclame  |  Promotii  | 

LEXXAS, Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 6 Octombrie 2019Poliţia Română îşi face sistem de recunoaştere facială. Acum se lucrează la softul special pentru cei cu două feţe …

ELCEN a dat în judecată Primăria Capitalei pentru a recupera datoria RADET de 3,8 miliarde de lei . Primăria Capitalei nu a plătit subvenţiile pentru agentul termic căatre RADET şi astfel s-au acumulat datoriile . Sierra Quadrant, administratorul judiciar al ELCEN, zice că doamna Gabriela Firea , dacă ar fi avut cel mai mic interes pentru cetăţeni şi pentru Capitala, putea rezolva înca de anul trecut problema termoficării în Bucureşti. A avut la dispoziţie multiple variante, însa a ales să nu facă nimic. A ales să cheltuiască banii bucureştenilor pe vouchere, vacanţe şi reclame la companiile de stat.

Gabriela Firea a declarat într-o conferinţă de presă că Primăria ar putea "iesi pe bursă" pentru a-şi cumpăra ceea ce îi trebuie pentru a asigura încalzirea centralizată, în Capitala. Îi recomandăm să cumpere de pe bursa şi nişte găleţi cu care să transporte energia termica până la punctele termice din cartiere.

Senatorul PNL Alina Gorghiu despre propunerea de numire a lui Daniel Suciu la Justiţie: "e ca şi cum pui un grădinar ministru de Interne". Suciu este un politruc fara studii de drept dar este omul lui Dragnea.

DNA a cerut pedeapsa maxima, 10 ani de închisoare, pentru fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, acuzat că ar fi primit o mită de un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu.

Banca Naţională a României estimează că inflaţia va fi 4,2% , anul acesta.

Turcia a trimis o nouă navă de foraj în apele teritoriale ale Republicii Cipru, într-o noua tentativă de a efectua operaţiuni ilegale de foraj în sud-vestul insulei, de această dată în "curtea" giganţilor energetici francez şi italian, Total şi Eni care au licenţele de exploatare a acestei zone.

PSD a ajuns să ofere chiar şi 200.000 de euro pentru fiecare parlamentar care va trăda moţiunea şi funcţii tuturor rudelor pana la gradul şapte de rudenie.

Rares Bogdan: Iordache, Nicolicea, Codrin Ştefanescu, Olguţa stau ascunşi în scorburi.

ZELENSKI este un mincinos ! Şcolile cu predare în limba română din Ucraina vor fi obligate să treacă la studierea tuturor disciplinelor de învăţământ în limba ucraineană.

România nu se grăbeşte să adopte euro: "este mai bine ca ajustările să se facă într-o manieră graduală, decât să le facă piaţa" , l-am citat pe Isărescu ,Guvernatorul BNR .

Volkswagen va construi Passat şi Skoda Superb în fabrica de lânga Izmir ,în vestul Turciei. Nu ştim ce calcule şi-au făcut germanii dar Europa de Est, principala piaţă vizată, nu prea iubeşte marfa făcută în Turcia.

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  Contact  |  Site Map  |  Reclame  |  Promotii  |