HOME FAQ Toate Magazinele

DESPRE NOI

LEXXAS a devenit un portal care conţine: Magazine Online, Director WEB Românesc şi Reţete Culinare

Suntem afiliati pentru mai mult de 600 de magazine online in cele doua mari retele profitshare.ro si 2performant.com si punem la dispozitie ofertele magazinelor online intr-un singur loc si facilitam cumparaturi rapide si simple. Cu un singur click intrati in magazinul online de care sunteti interesati, si puteti cumpara articolul dorit. Selectarea magazinului dorit este facilitata de impartirea magazinelor pe categorii. Acoperim toate categoriile de bunuri si servicii care se pot achizitiona online (DE EXEMPLU : sunt peste 130 de magazine in categoria fashion cu cele mai populare branduri si multe alte categorii)
Punem in contact cumparatori cu sute de branduri si magazine online intr-un singur loc. Shopping online rapid si eficient.
Firmele care, din diverse motive, nu doresc sa colaboreze cu retele profitshare.ro si 2performant.com pot fi prezente cu logo, link si prezentare pe paginile noastre:
de exemplu: Categoria FASHION https://www.lexxas.ro/fashion.htm
PAGINA CARE CONTINE TOATE MAGAZINELE: https://www.lexxas.ro/toatemagazinele.htm
si PAGINA DE SORTARE ALFABETICA , de exemplu: https://www.lexxas.ro/retailera.htm
contra unei taxe de 1 euro/an si o oferta speciala: primele 6 luni gratuite.

Cautarea este usoara si rapida: prin BUTONUL de culoare verde CATEGORII MAGAZINE se deschide un meniu cu toate categoriile de magazine , cu posibilitatea de a cumpara produsele, din categoria care va intereseaza, foarte rapid si simplu.


Puteti intra dand clic pe sageata din BUTONUL de culoare verde CATEGORII MAGAZINE care deschide lista derulanta cu toate categoriile, apoi alegeti categoria dorita si dati clic pe categoria dorita :Categoriile sunt ordonate in ordine alfabetica iar lista completa a categoriilor este urmatoarea:
ALIMENTE SI BAUTURI
AUTO MOTO
BEAUTY si COSMETICE
BEBELUSI, COPII si JUCARII
BIROTICA
CADOURI si FLORI
CARTI,FILME, MUZICA,ARTA
CASA si GRADINA
DIVERSE
DIVERTISMENT
EDUCATIE si eLEARNING
ELECTROCASNICE
ELECTRONICE, IT and C
FASHION, Inbracaminte, Incaltaminte
MALL ONLINE
SANATATE, INGRIJIRE PERSONALA
SOFTWARE
SPORT SI TIMP LIBER
ADULT


O alta modalitate de a intra in magazinele online este prin linkurile de mai jos :

IN PAGINA: "TOATE MAGAZINELE' AVETI LISTA COMPLETA A MAGAZINELOR SITE-ULUI. DATI CLIC PE BUTONUL: "TOATE MAGAZINELE"
Toate Magazinele

IN PAGINA: "RETAILERI" GASITI LISTA COMPLETA A MAGAZINELOR SITE-ULUI, ORDONATA ALFABETIC. DATI CLIC PE BUTONUL: "RETAILERI"

Toata activitatea este transparenta, aveti posibilitatea sa vedeti cine este partenerul furnizor. SIGLELE prezente pe site-ul nostru garanteaza ca dand clic pe oricare sigla ajunteti in site-ul detinatorului legal al siglei fara niciun intermediar.


IN PAGINA: "Reţete Culinare AVETI LISTA COMPLETA RETETELOR SITE-ULUI. DATI CLIC PE BUTONUL: "Reţete Culinare"
Reţete Culinare

LEXXAS îşi finanţează întregul conţinut exclusiv prin publicitate. Partenerii noştri folosesc tehnologii precum cookie‑urile de pe website-ul nostru pentru a personaliza reclamele pentru tine. În felul asta, tu vezi reclame mai relevante. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuţi să folosim aceste tehnologii în continuare pe site. Îţi mulţumim pentru acest accept şi îţi reamintim că îţi poţi schimba oricând opţiunea

Este o forma de publicitate civilizata, care nu este agresiva si nici periculoasa , nu are virusi, nu o sa va umple nimeni cutia de mail cu anunturi, asadar va recomandam sa nu folositi programe de blocare a reclamelor (Addblock), nu veti avea de suferit dupa aceea. In cadrul acestui tip de publicitate veniturile provin din achizitiile care se fac pornind de la un click pe reclamele afisate in paginile noastre. Atunci cand cumparati un produs unde se specifica -40% reducere, cei 40% raman in buzunarul dumneavoastra, noi suntem in relatie de afiliere cu magazinul care vinde produsul.

In paginile directorului WEB nu utilizam diacritice pentru a usura cautarea . DE EXEMPLU cand cautati un cuvant scrieti : a in loc de ă , i loc de î , s in loc de ş , t in loc de ţ , A in loc de Ă ,I in loc Î , S in loc de Ş , T in loc Ţ etc. . Cuvintele care incep cu litere cu diacritice sunt pozitionate totusi la fel ca in alfabetul romanesc dupa literele fara diacritice. Un semn diacritic este un semn tipografic adaugat la o litera pentru a indica o diferenta în pronuntie sau pentru a deosebi sensurile a doua cuvinte altfel scrise identic.

In paginile cu RETETE CULINARE utilizam diacritice, de exemplu MĂMĂLIGĂ. Pentru a usura cautarea, in titlul paginii nu am folosit diacritice, de exemplu in titlul paginii este: MAMALIGA (scris fara diacritice). Va recomandam sa folositi motorul de cautare google.com sau freefind.com si scrieti cuvantul cautat fara diacritice, de exemplu: MAMALIGA.

PERSOANA DE CONTACT:

COORDONATOR " Magazine Online, Director WEB si Retete Culinare " -Cornelia Ana SANDU- e-mail : lexxas@lexxas.ro

TEL. MOBIL : 0744-691198Domeniul este detinut si administrat de LEXXAS, CIF: 17648245 ; COD SIRUES 266391384 CERTIFICAT NR: 119/C /20 iunie 2005, adresa de email lexxas@lexxas.ro

HOME FAQ Toate Magazinele