|  HOME  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

DESPRE NOI

DIRECTOR WEB LEXXAS ( LEXXAS WEB DIRECTORY) a aparut in 2017 si reprezinta un DIRECTOR WEB DE PRODUSE SI SERVICII STRUCTURAT PE CATEGORII (DOMENII) , detaliat ,ORDONAT ALFABETIC , ADMINISTRAT DE OPERATOR UMAN.
Acest site apartine ASOCIATIEI LEXXAS , organizatie neguvernamentala, nonprofit, umanitara si apolitica.

ACTUALIZAREA DIRECTORULUI WEB LEXXAS ( LEXXAS WEB DIRECTORY)

Se face in fiecare an, ultima actualizare a fost facuta intre aprilie si iunie 2018.
Din datele noastre a rezultat ca, dupa 6 luni de la finalizarea actualizarii, linkurile care nu functioneaza au ajuns la 10%
Cu aceasta ocazie cerem scuze pentru linkurile nefunctionale si speram sa intelegeti ca verificarea a peste 80.000 de linkuri consuma foarte mult timp (chiar daca o facem cu softuri specializate) si o facem in paralel cu introducerea de linkuri noi, de aceea este inevitabil ca acestea sa existe.
Daca exista voluntari care vor sa ne ajute si sa ne semnaleze linkurile devenite nefunctionale si sa propuna linkuri noi rugam trimiteti un e-mail la : corneliaanasandu@yahoo.com prin care va oferiti ajutorul. Este suficient daca aveti grija de o singura pagina, la alegerea dumneavoastra.

DE CE SA FOLOSITI DIRECTOR-ul WEB LEXXAS ?

 • NU AVEM SCOP COMERCIAL FIIND O ASOCIATIE NONPROFIT

 • DIRECTOR-ul WEB LEXXAS este structurat pe 56 categorii (domenii) ordonate alfabetic

 • Este administrat de operator uman, inserarea unui link se face numai dupa verificare.

 • Cautarea in DIRECTOR-ul WEB LEXXAS este rapida, pe o singura pagina (categorie) unde linkurile sunt ordonate alfabetic ( cititi recomandarile noastre privind cautarea in pagina CELE MAI FRECVENTE INTREBARI ( FAQ ) la intrebarea : CUM GASESC PRODUSUL SAU SERVICIUL CAUTAT ?

 • Daca la o categorie va intereseaza un judet sau oras anume ,de exemplu daca ati ajuns intr-un judet sau oras si vreti sa stiti ce sa vizitati si unde sa va cazati cautati in PAGINA TURISM ) JUDETUL sau ORASUL DORIT dand CLICK CONCOMITENT PE Ctrl+F si astfel selectati "FIND (on this page)". IN LISTA CARE APARE, TASTATI JUDETUL SAU ORASUL DORIT , apasati pe butonul "FIND NEXT " ( sageata) SI CUVANTUL SE VA SUPRALUMINA PE ECRAN AVAND INSCRIS LA DREAPTA LINKUL PAGINII.

 • Inscrierea paginii dumneavoastra este gratuita si simpla, confidentialitatea datelor este garantata. ( cititi recomandarile noastre privind inscrierea paginii dumneavoastra in director la adresa CELE MAI FRECVENTE INTREBARI ( FAQ ) la intrebarea CUM POT INSCRIE UN LINK IN DIRECTOR WEB LEXXAS ? )

 • Este utila pentru pagina dumneavoastra , va fi adaugata alaturi de site-uri din aceeasi categorie, fiind vizibila pentru vizitatorii interesati.

 • Daca gasiti un site interesant in DIRECTOR-ul WEB LEXXAS va garantam ca il veti regasi , chiar daca uitati numele site-ului, cautand cuvantul care va intereseaza. Va asiguram ca nu vom scoate din DIRECTOR-ul WEB LEXXAS niciun site functional.

 • Noi nu va prezentam linkuri in functie de interese comerciale, ordinea este alfabetica dupa primul cuvant din prezentare iar daca acelasi cuvant se gaseste la mai multe prezentari atunci pentru acelasi cuvant ordinea linkurilor este aleatorie.

 • Pentru rapiditatea cautarii am creat DIRECTOR-ul WEB LEXXAS impartit pe categorii (domenii). Fiecare categorie este similara cu un "DICTIONAR" DE PRODUSE SI SERVICII ordonate alfabetic dupa primul cuvant din prezentare ,aceasta este ce mai rapida modalitate de cautare dupa parerea noastra. Pentru o cautare exhaustiva va recomandam cautarea cuvantului in toata pagina ( pe majoritatea browserelor apasati concomitent Ctrl+F si scrieti cuvantul cautat in caseta care apare, cuvantul se va supralumina in pagina si nu va ramane de facut decat sa dati click pe sageata care va cauta si va supralumina cuvantul cautat de fiecare data cand este gasit iar din prezentarea de la linkul respectiv sa decideti daca este ceea ce cautati ). Cautarea cautarea cuvantului in toata pagina va asigura gasirea cuvantului indiferent de pozitia pe care o ocupa in prezentare .

 • Puteti folosi motorul de cautare daca preferati aceasta modalitate de cautare .

 • DACA DORITI SA SUSTINETI DIRECTOR-UL WEB LEXXAS

  Intrati pe una dintre reclamele afisate si achizitionati un produs prezentat acolo . Astfel un mic procent va intra in contul nostru. Regula este ca odata ce ati intrat pe acel site, orice comanda ati face in urmatoarele 30 de zile, un mic procent va intra in contul nostru. Este o forma de publicitate civilizata, care nu este agresiva si nici periculoasa , nu are virusi, nu o sa va umple nimeni cutia de mail cu anunturi, asadar va recomandam sa nu folositi programe de blocare a reclamelor (Addblock), nu veti avea de suferit dupa aceea. In cadrul acestui tip de publicitate veniturile provin din achizitiile care se fac pornind de la un click pe reclamele afisate in paginile noastre. Atunci cand cumparati nu platiti nimic in plus,fata de pretul cu care se vinde produsul de catre furnizor.

  DACA DORITI SA FACETI O DONATIE

  O puteti face in Contul bancar IBAN RO69RNCB0191015743440001 BCR, sucursala Sighisoara, judetul Mures , Titular cont ASOCIATIA LEXXAS.

  DACA DORITI SA DIRECTIONATI 2% DIN IMPOZITUL PE VENITUL ANUAL

  Puteti opta ca 2% din impozitul pe venitul dumneavoastra anual sa fie VIRAT catre Asociatia LEXXAS ajutand in acest fel la asigurarea continuitatii si extinderii DIRECTORULUI WEB LEXXAS. Directionarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului se realizeaza foarte usor, prin simpla completare a cererii 230 (privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul anual). Completati cu datele dumneavoastra personale prima parte a documentului si trimiteti cererea la directia locala de finante.

  DATE DE IDENTIFICARE ALE ASOCIATIEI LEXXAS :

  ADRESA : str. Anton Pann nr 18 A Bl. 1 ap. 6 SIGHISOARA , JUD. MURES ,cod 545400 TEL : 0265-772056 ,
  CONTUL IBAN al ASOCIATIEI LEXXAS este : IBAN: RO69RNCB0191015743440001 BCR SUCURSALA SIGHISOARA ,judetul Mures COD de IDENTIFICARE FISCALA : 17648245 ; CERTIFICAT DE INSCRIERE a persoanei juridice fara scop patrimonial NR. 119/C din 20 mai 2005 ; INREGISTRATA LA DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE MURES , IN REGISTRUL PERSOANELOR JURIDICE FARA SCOP LUCRATIV sub nr. 2813/02.06.2005 ; COD SIRUES : 266391384 ;

  PERSOANA DE CONTACT:


  PROIECTUL " DIRECTOR WEB LEXXAS " -Cornelia Ana SANDU- e-mail : corneliaanasandu@yahoo.com

  PRESEDINTELE " ASOCIATIEI LEXXAS " - MOBIL : 0744-691198


  Propuneti un link : Contact :corneliaanasandu@yahoo.com

   |  Site Map  |  FAQ  |