|  HOME  |  Contact  | 

LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti

CELE MAI FRECVENTE INTREBARI (FAQ)

CE ESTE DIRECTOR WEB LEXXAS ? :
DIRECTOR WEB LEXXAS ( LEXXAS WEB DIRECTORY) a aparut in 2017 si reprezinta un DIRECTOR WEB PE CATEGORII (DOMENII) , detaliat ,ORDONAT ALFABETIC PE PRODUSE SAU SERVICII, ADMINISTRAT DE OPERATOR UMAN , pentru a pune in legatura oamenii, locurile si evenimentele din Romania , baza de date cu zeci de mii de articole, servicii, locuri si evenimente relevante din Romania , in continua expansiune si actualizare unde gasesti mai usor ce cauti sau anunti unde te afli pe cei care vrei sa te gaseasca si ceea ce oferi celor care s-ar putea sa aiba nevoie. Aici va puteti informa , va puteti face cumparaturile on-line sau PUTETI INSCRIE UN LINK CATRE PAGINA DUMNEAVOASTRA.

IMPORTANT : INSCRIEREA IN ACEST SITE ESTE, SI VA RAMANE, GRATUITA ! Acest site apartine ASOCIATIEI LEXXAS, ASOCIATIE NON-PROFIT, organizatie umanitara, neguvernamentala si apolitica.

CE OFERA DIRECTOR-ul WEB LEXXAS ? :
Ofera LINKURI CATRE paginile de prezentare ,a unor persoane fizice autorizate , a unor agenti de turism , a unor agenti economici , a unor agenti comerciali , a unor organizatii de stat sau ale societatii civile , a unor firme, a unor agenti bancari , a unor furnizori de servicii de orice fel, INREGISTRATE IN ROMANIA sau A UNOR FIRME STRAINE CARE AU PAGINI DE PREZENTARE IN LIMBA ROMANA. Ofera oricarui VORBITOR DE LIMBA ROMANA posibilitatea a avea UN LINK CATRE PAGINA SA .

CE INFORMATII POT PREZENTA PE SITE? :
Informatiile introduse de dumneavoastra (referitoare la dumneavoastra sau vreun produs) :
a) nu trebuie sa fie neadevarate , incorecte sau inselatoare;
b) nu trebuie sa implice vanzarea articolelor furate , contrafacute sau frauduloase
c) nu trebuie sa incalce drepturile unei terte parti referitoare la: drepturile de autor, de marca comerciala, secrete comerciale sau orice alte drepturi cum ar fi cele de publicitate sau pastrarea confidentialitatii, a informatiilor personale;
d) nu trebuie sa incalce vreo lege, statut, ordonanta sau reglementare (incluzand, fara a se limita la: controlul guvernamental al exporturilor, protectia consumatorului, concurenta neloiala sau reclama inselatoare,substante interzise, explozibili, stupefiante);
e) nu trebuie sa fie ofensatoare, calomniatoare, amenintatoare sau hartuitoare ;
f) nu trebuie sa contina virusi sau alte programe informatice care sunt destinate sa dauneze, sa interfereze in mod defectuos, sa intercepteze sau sa fure date sau informatii personale;

ACTUALIZAREA DIRECTORULUI WEB LEXXAS ( LEXXAS WEB DIRECTORY)

Se face in fiecare an, ultima actualizare a fost facuta intre februarie si martie 2019.
Din datele noastre a rezultat ca, din cele 10% linkuri care nu au funtionat, anul trecut, doar 5 % s-au datorat disparitiei site-urilor respective , restul au fost din alte cauze. Anul acesta am eliminat si redirectarile pentru a creste viteza de incarcare a paginilor.
Cu aceasta ocazie cerem scuze pentru linkurile nefunctionale si speram sa intelegeti ca verificarea a peste 76.000 de linkuri consuma foarte mult timp (chiar daca o facem cu softuri specializate) si o facem in paralel cu introducerea de linkuri noi, de aceea este inevitabil ca acestea sa existe.
Daca exista voluntari care vor sa ne ajute si sa ne semnaleze linkurile devenite nefunctionale si sa propuna linkuri noi rugam trimiteti un e-mail la : corneliaanasandu@yahoo.com prin care va oferiti ajutorul. Este suficient daca aveti grija de o singura pagina la alegerea dumneavoastra.

CUM GASESC PRODUSUL SAU SERVICIUL CAUTAT ? :
IN SITE gasesti mereu produsul sau serviciul dorit . Pentru rapiditatea cautarii am creat DIRECTOR-ul WEB LEXXAS impartit pe categorii (domenii) si pe litere (litera cu care incepe denumirea produsului sau serviciului ). Fiecare categorie este similara cu un "DICTIONAR" DE PRODUSE SI SERVICII ordonate alfabetic dupa primul cuvant din prezentare ,aceasta este ce mai rapida modalitate de cautare dupa parerea noastra. Pentru o cautare exhaustiva va recomandam cautarea cuvantului in toata pagina ( pe majoritatea browserelor apasati concomitent Ctrl+F si scrieti cuvantul cautat in caseta care apare, cuvantul se va supralumina in pagina si nu va ramane de facut decat sa dati click pe sageata care va cauta si va supralumina cuvantul cautat de fiecare data cand este gasit iar din prezentarea de la linkul respectiv sa decideti daca este ceea ce cautati ). Cautarea cuvantului in toata pagina va asigura gasirea cuvantului indiferent de pozitia pe care o ocupa in prezentare . ZECI DE MII DE PRODUSE SAU SERVICII VA ASTEAPTA

CUM ALEG PRODUSUL SAU SERVICIUL DE CARE AM NEVOIE ? :
Principalul avantaj al SITE-ului LEXXAS este ORDONAREA ALFABETICA A DOMENIILOR SI A PRODUSELOR SAU SERVICIILOR , astfel , produsul cautat se poate gasi foarte rapid pe pagina. De exemplu sa presupunem ca doriti sa cautati CADOURI ,pe pagina lexxas.ro cautati si dati click pe linkul : CUMPARATURI ONLINE : https://www.lexxas.ro/linkroprezcumparaturionline.htm
Derulati pagina pana la litera C unde veti gasi 103 linkuri care pagini care au obiectul principal de activitate CADOURI( adica primul cuvant scris in prezentarea unei pagini/magazin/firma este CADOURI). Daca veti cauta pe pagina CUMPARATURI ONLINE cuvantul CADOURI ( pe majoritatea browserelor apasati concomitent Ctrl+F si scrieti cuvantul CADOURI in caseta care apare) veti gasi de 298 ori cuvantul CADOURI , cuvantul se va supralumina in pagina si nu va ramane de facut decat sa dati click pe sageata care va cauta si va supralumina cuvatul CADOURI de fiecare data cand este gasit iar din prezentarea de la linkul respectiv sa decideti daca este genul de cadou pe care il cautati . VA RECOMANDAM SA CAUTATI CUVANTUL IN TOATA PAGINA DEOARECE VETI OBTINE MAI MULTE REZULTATE

CUM GASESC PRODUSUL sau SERVICIUL CARE MA INTERESEAZA ? :
Pentru a gasi cuvantul mergeti in partea de jos a paginii principale la categoria :PRODUSE SI SERVICII ORDONATE ALFABETIC "PRODUSE SI SERVICII ORDONATE ALFABETIC" SI CAUTATI CUVANTUL DORIT LA LITERA CORESPUNZATOARE

CUM AJUNG PE SITE-UL CARE ARE PRODUSUL SAU SERVICIUL CARE MA INTERESEAZA ? :
In pagina categoriei (domeniului) dati click pe linkul de culoare albastra (care se schimba in rosu daca tineti mousul deasupra lui) din dreptul prezentarii unde ati gasit ceea ce va intereseaza. Se va deschide o noua pagina unde veti gasi ceea ce cautati sau se va deschide pagina principala a unui site unde veti gasi ceea ce va intereseaza. Pagina categoriei (domeniului) va ramane deschisa pentru a putea reveni si continua cautarea daca este nevoie.
O alta modalitate de cautare este prin copierea adresei paginii ( aceasta este de obicei la sfarsitul prezentarii) , deschiderea unei pagini noi si lipirea adresei paginii in aceasta noua pagina. Pagina domeniului va ramane deschisa pentru a putea reveni si continua cautarea daca este nevoie.

CUM GASESC UN PRODUS SAU SERVICIU INTR-UN JUDET SAU ORAS ANUME ? :
Cautati la categoria sau la litera corespunzatoare produsului sau serviciului JUDETUL sau ORASUL DORIT dand CLICK CONCOMITENT PE Ctrl+F si astfel selectati "FIND (on this page)". IN LISTA CARE APARE, TASTATI JUDETUL SAU ORASUL DORIT , apasati pe butonul "FIND NEXT " ( sageata) SI CUVANTUL SE VA SUPRALUMINA PE ECRAN AVAND INSCRIS LA DREAPTA LINKUL PAGINII.
De exemplu : daca ati ajuns intr-un judet sau oras si vreti sa stiti ce sa vizitati si unde sa va cazati cautati in PAGINA TURISM JUDETUL sau ORASUL DORIT dand CLICK CONCOMITENT PE Ctrl+F si astfel selectati "FIND (on this page)". IN LISTA CARE APARE, TASTATI JUDETUL SAU ORASUL DORIT , apasati pe butonul "FIND NEXT " ( sageata) SI CUVANTUL SE VA SUPRALUMINA PE ECRAN AVAND INSCRIS LA DREAPTA LINKUL PAGINII.

DIACRITICELE SUNT UTILIZATE IN SITE ? :
Nu utilizam diacritice pentru a usura cautarea . DE EXEMPLU cand cautati un cuvant scrieti : a in loc de ă , i loc de î , s in loc de ş , t in loc de ţ , A in loc de Ă ,I in loc Î , S in loc de Ş , T in loc Ţ etc. . Cuvintele care incep cu litere cu diacritice sunt pozitionate totusi la fel ca in alfabetul romanesc dupa literele fara diacritice. Un semn diacritic este un semn tipografic adaugat la o litera pentru a indica o diferenta în pronuntie sau pentru a deosebi sensurile a doua cuvinte altfel scrise identic.

PENTRU A NAVIGA TREBUIE SA MA INREGISTREZ ? :
Nu, nu este necesar. Puteti cauta si afla datele care va intereseaza fara sa fiti inregistrat.

CUM POT INSCRIE UN LINK IN DIRECTOR WEB LEXXAS ? :
Trimitind un e-mail Coordonatorului Proiectului DIRECTOR WEB / WEB DIRECTORY Cornelia Ana SANDU , la adresa: corneliaanasandu@yahoo.com ,inscrierea este gratuita. Specificati adresa paginii, categoria(domeniul) la care doriti sa apara si trimiteti o scurta prezentare . Veti primi un email de confirmare a inscrierii daca site-ul este aprobat. Este gratuit. Inainte de a adauga un site va rugam sa verificati daca site-ul nu este deja in acest director.

CUM POT CORECTA INFORMATIILE DEJA INREGISTRATE PE SITE ?
Trimitind un e-mail Coordonatorului Proiectului DIRECTOR WEB / WEB DIRECTORY Cornelia Ana SANDU , la adresa: corneliaanasandu@yahoo.com in care sa se specifice corectia dorita ,pentru o operare mai usoara mesajul va incepe cu cuvintul : "CORECTIE " Cu aceasta ocazie ne cerem scuze daca in documentarea noastra am stabilit o prezentare neadecvata pentru firma sau pagina dvs.

CARE SUNT CRITERIILE DE ACCEPTARE A UNUI SITE ? :
Nu acceptam site-uri care sunt neterminate sau in constructie .Acceptam site-uri gazduite pe domenii gratuite numai daca prezinta interes general, local sau de grup . Acceptam Bloguri. Acceptam pagini FACEBOOK numai daca prezinta interes general, local, de grup, stiintific sau de afaceri. Ne rezervam dreptul de a modifica categoria (domeniul) in care ati propus inscrierea site-ului. Acceptam site-uri cu continut pornografic deoarece statutul Asociatiei LEXXAS prevede :" indiferent de orientare sexuala ,nationalitate, convingeri religioase, origine etnica sau convingeri politice " . Nu acceptam site-uri care au continut ofensator la adresa altor site-uri.

SITE-ul FOLOSESTE TEHNOLOGIE DE PROFILARE ANONIMA A TRAFICULUI ?
NU folosim tehnologie de profilare anonima a traficului pe site-ul nostru. NU va facem un portret robot ( chiar daca ar fi anonim) ce poate fi utilizat la personalizarea mesajelor si reclamelor pe care le vedeti online

POT FOLOSI MOTORUL DE CAUTARE ?
Puteti folosi motorul de cautare daca preferati aceasta modalitate de cautare.

POT SA DIRECTIONEZ 2% DIN IMPOZITUL PE VENITURILE OBTINUTE ?
STIATI CA DIN CEI 16% IMPOZIT PERCEPUT DE STAT PE VENITUL DUMNEAVOASTRA AVETI DREPTUL PRIN LEGE CA 2% SA-L DATI CUI VRETI? Codul Fiscal prevede ca persoanele fizice pot sa directioneze 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit, unitatilor de cult si pentru burse private. Directionarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului se realizeaza foarte usor, prin simpla completare a cererii 230 (privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul anual). Completati cu datele dumneavoastra personale prima parte a documentului si trimiteti cererea la directia locala de finante.

CARE ESTE CONTUL BANCAR AL ASOCIATIEI LEXXAS ?
Contul bancar RO69RNCB0191015743440001 BCR, sucursala Sighisoara este contul Asociatiei LEXXAS. Opteaza ca 2% din impozitul pe venitul tau anual sa fie VIRAT catre Asociatia LEXXAS ajutand in acest fel la asigurarea continuitatii si extinderii DIRECTORULUI WEB LEXXAS. Reclamele vor fi o alta sursa de venituri.

POT FIRMELE SA DIRECTIONEZE 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT ?
Firmele pot sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit pentru sponsorizari, mecenat sau burse private.

EXISTA O SUMA MINIMA PE CARE O POT DONA ?
Nu exista o suma minima pentru donatii.

CINE POATE FACE O DONATIE ?
Poate face o donatie orice persoana fizica sau juridica si(sau) institutie sociala care vrea sa ajute.

BANII PE CARE II DONEZ SE DUC DIRECT LA ASOCIATIA NON-PROFIT ?
Da, banii pe care ii donezi se duc direct in contul asociatiei fiind folositi in principal pentru intretinerea si extinderea DIRECTORULUI WEB LEXXAS dar si pentru alte activitati caritabile. Donatiile se pot face prin transfer bancar in Contul IBAN RO69RNCB0191015743440001 BCR, sucursala Sighisoara ,Judetul Mures, Titular cont: ASOCIATIA LEXXAS

CUM POT SUSTINE DIRECTOR-UL WEB LEXXAS ?
Pentru a sustine DIRECTOR-UL WEB LEXXAS intrati pe una dintre reclamele afisate si achizitionati un produs prezentat acolo . Astfel un mic procent va intra in contul nostru. Regula este ca odata ce ati intrat pe acel site, orice comanda ati face in urmatoarele 30 de zile, un mic procent va intra in contul nostru.
Este o forma de publicitate civilizata, care nu este agresiva si nici periculoasa , nu are virusi, nu o sa va umple nimeni cutia de mail cu anunturi, asadar va recomand sa nu folositi programe de blocare a reclamelor (Addblock), nu veti avea de suferit dupa aceea. In cadrul acestui tip de publicitate veniturile provin din achizitiile care se fac pornind de la un click pe reclamele afisate in paginile noastre. Atunci cand cumparati nu platiti nimic in plus,fata de pretul cu care se vinde produsul .
In unele cazuri chiar primiti o reducere de pret de 1 procent la pretul de vanzare daca folositi codul care este trecut pe banner atunci cand cumparati de la respectiva firma.

CUI SE ADRESEAZA DIRECTOR WEB LEXXAS ?
Ne adresam atat publicului larg,cat si firmelor sau grupurilor de interese , asociatii profesionale, persoane fizice sau persoane juridice , tineri sau varstnici, meseriasi, prestatori de servicii,consultanti, persoane cu handicap , sectii comerciale ale ambasadelor ,studenti ,elevi,cadre didactice si altor categorii .

POT DEVENI PARTENER AL LEXXAS ?
Daca doriti sa deveniti partener al www.lexxas.ro trebuie sa adaugati un link (sau banner) in una din paginile dumneavoastra si sa ne trimiteti adresa exacta unde se afla linkul nostru in site-ul dvs. Puteti adauga acest anunt in site-ul dumneavoastra: Adauga-ti site-ul in DIRECTORUL WEB LEXXAS . Sau puteti insera acest banner :
LEXXAS,Director de produse si servicii romanesti
Va vom trimite prin e-mail codul care trebuie inserat in pagina dumneavoastra. Puteti deveni partener si va puteti retrage oricand.

CE INSEAMNA PARTENER AL LEXXAS ?
PARTENERII sunt colaboratorii nostri. Cautam parteneri care sa coordoneze documentarea pe judete ,zone sau orase si sa ne semnaleze pagini interesante, produse sau servicii. Desi Lexxas nu foloseste Cookie-uri este posibil sa fiti monitorizati prin intermediul Cookie-urilor de catre partenerii nostri . Puteti deveni PARTENER si va puteti retrage oricand. Asteptam oferte de la dumnevoastra.

CARE SUNT DATELE DE CONTACT ALE ASOCIATIEI LEXXAS ?
DATE DE IDENTIFICARE ALE ASOCIATIEI LEXXAS :
ADRESA : str. Anton Pann nr 18 A Bl. 1 ap. 6 SIGHISOARA , JUD. MURES ,cod 545400 TEL : 0265-772056 ,
CONTUL IBAN al ASOCIATIEI LEXXAS este : IBAN: RO69RNCB0191015743440001 BCR SUCURSALA SIGHISOARA ,judetul Mures
COD de IDENTIFICARE FISCALA : 17648245 ;
CERTIFICAT DE INSCRIERE a persoanei juridice fara scop patrimonial NR. 119/C din 20 mai 2005 ;
INREGISTRATA LA DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE MURES , IN REGISTRUL PERSOANELOR JURIDICE FARA SCOP LUCRATIV sub nr. 2813/02.06.2005 ;
COD SIRUES : 266391384 ;

PERSOANE DE CONTACT:

PROIECTUL " DIRECTOR WEB LEXXAS " -Cornelia Ana SANDU- e-mail : corneliaanasandu@yahoo.com

PRESEDINTELE " ASOCIATIEI LEXXAS " - MOBIL : 0744-691198

Daca intrebarile tale nu si-au gasit raspuns aici
poti trimite ORICE INTREBARE prin email Coordonatorului Proiectului DIRECTOR WEB / WEB DIRECTORY ,Cornelia Ana SANDU , la adresa: corneliaanasandu@yahoo.com si vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

DISCLAIMER, DECLINARE A RESPONSABILITATII :
Acesta SITE este un DIRECTOR WEB unde puteti oferi si solicita orice produs sau serviciu .Faptul ca site-ul contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca ASOCIATIA LEXXAS sustine, aproba sau este responsabila pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor. ASOCIATIA LEXXAS nu este responsabila pentru gradul de corectitudine, precizie , acuratete sau utilitate a datelor obtinute din surse accesibile publicului larg. Marcile inregistrate, brand-urile, logo-urile, imaginile care se regasesc in cuprinsul acestui site, apartin proprietarilor de drept. Noi nu avem vreun control asupra calitatii, sigurantei sau legalitatii articolelor listate, asupra adevarului sau acuratetei ofertelor sau solicitarilor , asupra capacitatii vanzatorilor de a vinde articolele sau a cumparatorilor de a le achizitiona. Nu va putem asigura ca vanzatorul sau cumparatorul sunt onesti , de aceea va sfatuim sa va bazati pe discernamintul Dvs. In ultima instanta, pentru ca nu participam direct la tranzactia dintre vanzator si cumparator, noi nu verificam autenticitatea articolelor si nici nu garantam plata sau primirea articolelor comandate online. ASOCIATIA LEXXAS recunoaste ca, desi incearca sa se informeze in mod continuu si verifica periodic fiecare mentiune/link din acest site, unele linkuri este posibil sa devina devina Broken Link la un a numit moment . Ne cerem scuze pentru acest inconvenient. Ne puteti ajuta transmitandu-ne prin e-mail linkurile care nu mai functioneaza si pagina unde le-ati gasit, promitem ca le vom scoate de pe site.


Propuneti un link : Contact :corneliaanasandu@yahoo.com

 |  Site Map  |  Despre noi  |