|  Home  |  Site Map  |  Reclame  |  Promotii  | 

LEXXAS, Director de produse si servicii romanesti

LEXXAS NEWS:

Ediţie Săptămânală : 10 Noiembrie 2019

Românii sunt aşteptaţi să voteze la alegerile prezidenţiale 2019 care au loc astăzi, 10 noiembrie 2019.

Guvernul Orban a trecut de votul Parlamentului, cu 240 de voturi dar pentru aceasta serviciile secrete au sacrificat câţiva "acoperiţi" care au votat altfel de cum le cerea Ponta.

Mihai Tudose: "Stau în Pro România şi aştept să plece Ponta. Probabil după ce termină să îi dea pe toţi afară, se dă şi pe el. Va îngropa partidul!"

Premierul Orban a făcut deja febra musculară de la semnat demisii ale sinecuriştilor de o anumita culoare politică. 38 de secretari de stat şi consilieri au fost daţi afară din guvern.

Klaus Iohannis a declarat că fostul Guvern a lăsat la finalul lunii octombrie un deficit bugetar de 29 miliarde lei, însemnând 2,8% din PIB.

Preşedintele francez Emmanuel Macron: "suntem pe punctul de a asista la moartea cerebrală a NATO", explicându‑şi opinia prin dezangajarea SUA şi comportamentul aberant al Turciei.

Comisia Europeană estimează încetinirea creşterii economiei româneşti până la 3,3% în 2021.

Leonardo DiCaprio a postat pe Instagram imagini din Bucureşti, de la Marşul împotriva defrişărilor ilegale

Au fost epuizate stocurile de lighene dupa ce Ministrul Economiei a anunţat că RADET este la un pas de faliment şi nu va mai avea cine să furnizeze apă caldă în Bucureşti.

Preşedintele american a acceptat să plătească două milioane de dolari pentru a opri urmărirea în justiţie drept daune‑interese pentru folosirea fundaţiei sale ca instrument politic. Procurorul statului New York a afirmat că Donald Trump a folosit această organizaţie în scopuri personale şi nu pentru acţiuni de caritate.

Ministrul Educaţiei anunţă schimbarea manualelor "stufoase" şi reducerea numarului de ore pentru elevi.

Kristalina Georgieva, directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI): "Datoria globală a atins nivelul record de 188.000 de miliarde de dolari, aproximativ 230% din PIB-ul mondial. Datoria publică în economiile avansate este la un nivel care nu s-a mai înregistrat de la al doilea război mondial. În ţările emergente, datoria publică este la un nivel asemănător celui de la criza datoriilor din 1980."

Moise Guran : "Eu o cunosc bine pe Firea pentru că am fost colegi, am fost producător câţiva ani de zile, acum 15 ani. Este un alt Dragnea, un Dragnea cu fustă."

Săptămâna trecută Putin l-a vizitat pe prietenul Orban la Budapesta ,săptămâna aceasta Erogan l-a vizitat de Orban ca să-i transmită mesajele prietenului Putin. 3 prieteni care se felicită reciproc cu ocazia fiecărei lovituri date democraţiei sau libertăţilor cetăţeneşti.

Lexxas News este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este foarte probabilă. Oricine se simte vizat se poate adresa psihologului, daca nu ştie de glumă. Mai bine să râzi la psiholog decât să plângi la psihiatru !       ARHIVA LEXXAS NEWS

Propuneti un link : corneliaanasandu@yahoo.com

 |  Contact  |  Reclame  |  Promotii  |  FAQ  |