Home




Categoria:


DULCIURI

reteta : BRIOSE CU NUTELLA

BRIOŞE CU NUTELLA

Ingrediente pentru BRIOŞE CU NUTELLA :

120 grame unt nesărat la temperatura camerei
55 ml. ulei de cocos
170 grame zahăr
3 ouă mari
1 linguriţă extract de vanilie
400 grame făină
2 linguriţe praf de copt
1/4 linguriţă sare
55 grame Nutella la temperatura camerei

Instrucţiuni pentru BRIOŞE CU NUTELLA :

Preîncălziţi cuptorul la 215 grade Celsius .
Bateţi untul, uleiul, zahărul, ouăle şi vanilia cu un mixer electric până se omogenizează.
Se amestecă ingredientele uscate şi se amestecă în amestecul umed.
Pregătiţi o forma de brioşe de 12 bucăţi cu forme de hârtie pentru brioşe. Ungeţi cu ulei si umpleţi fiecare locaş la doua treimi din volum.
Puneţi 1 lingură de Nutella deasupra.
Rotiţi Nutella în aluatul de brioşe cu beţe de bambus pentru frigărui sau cu scobitoare.
Coaceţi la 215 grade Celsius timp de 5 minute.
Reduceţi căldura la 175 grade Celsius. Continuaţi să coaceţi încă 15-19 minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Reţeta este pentru 12 brioşe de dimensiuni normale.


Toate Magazinele