Home




Categoria:


APERITIVE, SNACKS SI APPETIZERS

reteta: BRUSCHETE CU ANSOA

BRUSCHETE CU ANŞOA

Ingrediente pentru BRUSCHETE CU ANŞOA:

1 pâine (baghetă)
100 grame roşii cherry
80 grame fileuri de anşoa în ulei
50 grame caşcaval ras
1 căţel de usturoi
ulei de măsline

Instrucţiuni pentru BRUSCHETE CU ANŞOA :

Tăiaţi felii de pâine de 1 cm. grosime.
Încălziţi cuptorul la 200 grade Celsius.
Ungeţi pe ambele părţi cu ulei de măsline şi puneţi la cuptor 10 minute.
Frecaţi cu usturoi pe o parte a feliilor.
Întoarceţi felia şi puneţi o bucată de anşoa şi două de roşii.
Presăraţi caşcavalul ras deasupra.
Puneţi în cuptor până se topeşte caşcavalul, 3‑4 minute.

Bruschetele se pot servi reci sau călduţe.


Toate Magazinele