Home




Categoria:


MANCARURI CU PESTE

reteta: CRAP LA CUPTOR

CRAP LA CUPTOR CU LEGUME

Ingrediente pentru CRAP LA CUPTOR CU LEGUME :

3 linguri sos de soia cu conţinut scăzut de sare
2 linguri de ulei de măsline
2 căţei de usturoi (tocat)
1 kilogram cotlete de crap
pătrunjel
1 ceapă
3 morcovi
1 ardei gras roşu
1 ţelină mică
3-4 roşii
1 lămâie ( se vor pune rondele în crestături făcute crapului)
1 pahar vin alb sec

Instrucţiuni pentru CRAP LA CUPTOR CU LEGUME :

Toate legumele (mai puţin roşiile) curaţate, tăiate rondele fine, le punem în tavă pudrate cu sare, piper şi usturoi tăiat mărunt.
Scoateţi crapul din frigider şi lăsaţi‑l să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălziţi cuptorul la 200 de grade Celsius.
Deasupra punem peştele de asemenea condimentat, restul de usturoi rămas, printre bucăţile de peşte punem rondele de roşii şi felii de lămâie, răsturnăm uleiul, vinul, acoperim cu folie de aluminiu şi lăsăm la cuptor 45 minute la foc mic .
Descoperim tava şi mai lăsăm 5‑6 minute să se rumenească.


Toate Magazinele