Home




Categoria:


PASTE SI SPAGHETTI

reteta: FARFALLE CU CIUPERCI SI SPANAC

FARFALLE CU CIUPERCI ŞI SPANAC

Ingrediente pentru FARFALLE CU CIUPERCI ŞI SPANAC :

280 de grame de paste farfalle
5 linguri unt
340 de grame de ciuperci feliate
2 căni frunze de baby spanac
1/2 cană de roşii uscate la soare ambalate, tocate grosier
1 1/2 linguriţe usturoi tocat
1 cană smântână
3/4 cană parmezan proaspăt ras
sare după gust
piper după gust
2 linguri de pătrunjel tocat

Instrucţiuni pentru FARFALLE CU CIUPERCI ŞI SPANAC :

Gătiţi pastele în apă sărata conform instrucţiunilor de pe pachet.
Încălziţi 1 lingură de unt într‑o tigaie mare la foc mediu.
Adăugaţi ciupercile în tigaie şi condimentaţi cu sare şi piper.
Gătiţi ciupercile timp de 4‑6 minute sau până când sunt fragede şi rumenite.
Se amestecă frunzele de spanac şi se fierb 3‑4 minute.
Adăugaţi roşiile uscate la soare şi amestecaţi pentru a combina.
Adăugaţi usturoiul în tigaie şi gătiţi încă 30 de secunde.
Topiţi 4 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu mic.
Adăugaţi smântână şi încălziţi timp de 4‑5 minute sau până se îngroaşă.
Se amestecă parmezanul, amestecând continuu, până când s‑a topit.
Condimentaţi cu sare şi piper după gust.
Scurgeţi pastele şi adaugăţi‑le în într‑un bol mare cu restul ingredientelor. Amestecaţi.
Se presară pătrunjel, apoi se serveşte.


Toate Magazinele