Home




Categoria:


PASTE SI SPAGHETTI

reteta: FARFALLE CU TON SI CIUPERCI

FARFALLE CU TON ŞI CIUPERCI

Ingrediente pentru FARFALLE CU TON ŞI CIUPERCI :

225 grame paste farfalle de grâu integral
1 lingură ulei de măsline
2 hamsii, tocate
1 lingură rozmarin proaspăt tocat
285 grame ciuperci feliate
ceapă verde tocată
1/2 cană de vin alb sec
140 grame de ton în ulei, scurs
2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat

Instrucţiuni pentru FARFALLE CU TON ŞI CIUPERCI :

Gătiţi pastele farfalle conform instrucţiunilor de pe pachet; se scurg şi se lasă deoparte.
Într‑o tigaie mare, încălziţi uleiul la foc mediu‑mare.
Gătiţi hamsia cu rozmarin, amestecând, până când hamsia se dizolvă, 2 minute.
Adăugaţi ciuperci şi ceapă verde; fierbeţi, amestecând frecvent, până când ciupercile se rumenesc, timp de 4 până la 5 minute.
Se amestecă vinul; gătiţi până când lichidul este însiropat, 1‑2 minute.
Se amestecă şi se rupe bucăţi tonul, 1 minut.
Adăugaţi paste şi amestecaţi pentru a combina; gătiţi până se încălzeşte, timp de 1 până la 2 minute.
Se amestecă pătrunjel
Se serveşte imediat.


Toate Magazinele