Home




Categoria:


PASTE SI MANCARURI CU CARNE

reteta: GULAS cu PASTE

GULAŞ cu PASTE

Ingrediente pentru GULAŞ cu PASTE:

1 lingură ulei de măsline
1 ceaşcă de ceapă, tăiatăcubuleţe
1 ardei gras verde, cubuleţ
2 kg. carne de vită măcinată, slabă
3 linguriţe de usturoi, tocat
2 cutii de 420 grame sos de roşii
2 cutii de 420 grame roşii mici cubuleţe
3 căni bulion de vită
3 linguri sos Worcestershire
2 linguriţe de sare condimentată
2 linguri de condimente italiene
3 frunze de dafin
2 căni fidea macaroane, nefierte
1 cană de brânză cheddar, mărunţită

Instrucţiuni pentru GULAŞ cu PASTE :

Adăugaţi ulei de măsline în oala mare la foc mediu-mare. Adăugaţi ceapa, ardeiul gras şi carnea de vită măcinată, apoi gătiţi până când carnea de vită nu mai este roz.
Scurgeţi orice exces de grăsime şi întoarceţi vasul pe blat. Adăugaţi usturoiul şi amestecaţi până când este parfumat (aproximativ 30 de secunde).
Se toarnă sosul de roşii, roşiile tăiate cubuleţe, bulionul de vită, sosul Worcestershire, sarea condimentată, condimentul italian, frunzele de dafin şi pastele.
Se amestecă şi se aduce amestecul la fierbere. Reduceţi căldura la fierbere uşoară şi amestecaţi din când în când până când pastele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtaţi frunzele de dafin şi amestecaţi brânza cheddar chiar înainte de servire.


Toate Magazinele