Home




Categoria:


MANCARURI CU CARNE

reteta: MAZARE CU CARNE DE PUI

MAZĂRE CU CARNE DE PUI

Ingrediente pentru MAZĂRE CU CARNE DE PUI :


800 grame mazăre
morcovi congelaţi
1 ceapă
1 ardei
500 grame piept de pui dezosat,
400 ml bulion sau conservă roşii
2 linguri făină,
250 ml apă
pătrunjel,
mărar,
verdeaţă
sare
piper

Instrucţiuni pentru MAZĂRE CU CARNE DE PUI :

Se taie pieptul de pui dezosat în bucăti mici se pune ulei , sare şi piper şi se găteşte pe foc mediu, înăbuşit, cu capac, cam 30 minute.
Carnea se scoate din oală şi în locul ei se adaugă ceapa şi ardeiul tocat. Se adaugă făina, amestecând bine şi apă , amestecând mereu, până se obţine un sos alb.
Se adaugă roşiile din conserva strivite cu furculita şi şi morcovul apoi se lasă la fiert.
Se pune carnea în sosul obţinut, apoi mazărea scursă si mărar tocat, se pune capacul şi se fierbe până mazarea este gătită.


Toate Magazinele